Jump to content

Butters34

Lietotājs
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

About Butters34

Profile Information

  • Dzimums
    Neteikšu

Butters34's Achievements

  1. To skaruu: 1. Nevis parāda patieso dabu, bet gan parāda to, ka esat lecīgi krupji, kuri piesiesies pie katras mazākās kļūdas, taču lai darītu kaut ko lietas labā, pat mazo kājas pirkstiņu nepakustināsiet.'' ko? kā gan tas , ka viņš sāka mutot spēlētājus ir saistāms ar to, ka esmu lecīgs krupis? un redz, lai kaut ko darītu lietas labā, es uztaisīju šo topiku. vienā atbildē 2 bs no Tevis. 2. Es, protams, nespēlēju pubā, taču esmu adminējis 1.6 un varu teikt, ka jaunieši ar tādu attieksmi, kā tev, spēj nokaitināt. Piedod, ka rakstu sūdzību ar domu, lai pubā būtu patīkamāk spēlēt un Tevi neslapotu kāds neprasmīgs admins. 3.Es, protams, nevēlos būt rupjš, taču vairāk liekas, ka esi piedzimis ar vagīnu, ja reiz nāc čīkstēt par to, ka jauns admins ir kļūdījies. Kam gan šī sadaļa domāta? Vairāk es Tev neatbildēšu, jo liekas, ka esi viņa draugs. Paldies, Ernest, ka Tu atbildēji! Vispirms vēlos pateikt, ka klipi ir tik ļoti cutoti, ka trūkst daudz info. 1. ''First off all, neteicu ka es biju 1.6 labs admins'' .teici gan. 2. ''Septītais clips: Nomutēju vasju un merkūru, jo tajā brīdī biju diezgan aizkaitināts un vēl negribēju lai viņi kaitina.'' ES NOMUTOJU, JO BIJU AIZKAITINĀTS UN NEGRIBĒJU , LAI MANI VAIRĀK KAITINA. Tu esi ADMINS , Tev jārēķinās ar šādām situācijām un jāprot sevi savaldīt. 3. ''edit: Tagad pārlasot saprotu, ka tu visu tik ļoti pārvērti lai es sliktāk izskatos.'' Un Tu tik ļoti visu pārvērti, lai izskatītos , ka esmu uzrakstījis sūdzību par pūkainu adminu. Vairāk nevienam neatbildēšu, lai lielie vīri spriež. Faz, tik pasaki, ka unaMAD netika pie admina tikai tāpēc , ka ir meitene? uz visiem tas noteikums attiecas, bet tieši tur tam tika pievērtas acis. Arī Tu esi Ernesta draugs un ar Tevi strīdēties nav jēgas.
  2. 1. "kas tu par adminu, ja neko nemāki" To neteicu es, bet gan NarkStyle 2. ''Tas otrs čalis vēl sāka no zila gaisa kko par acc testēšanu runāt'' Tas nebija no zila gaisa. jo kā Ernests atbildēja uz kritiku: ''esmu tikai uz testa laiku'', uz ko Nark atbildēja: ''kāpec tad vispār dod kaut ko testēt'' uz ko es piebalsoju ar komentāru ''kā var būt admins, kas to tikai mācās?' 3. ''un tad viņš vienkārši nogagoja visus, kuri kaut ko rakstīja. '' šis vien parāda admina patieso dabu. 4. ''Katrā ziņā, Butter, esi laipni lūgts pieteikties acc un parādīt kā tās lietas pareizi jādara! '' es jau to mēģināju, bet , kā izrādās, ierakstīto postu skaits forumā ir svarīgāks par kvalitatīvu adminu, bet ,kā izrādās , tas noteikums ir attiecināts tikai uz tiem, kuri piedzimuši ar peni.
  3. Sveiki! sākšu ar to, ka pats neesmu ''cietušais'' , bet kaut kā aizsvilos dēļ nekompetenta , kur nu vēl ''profesionāla'' admina. Viss sākās ar to, ka it kā profesionāls spēlētājs no EnVyUs ar segvārdu Happy, esot traucējis visiem spēlēt. pats to neredzēju, bet Erners no sākuma centās viņu slapot. meanwhilā slapoti tika vēl 3 cilvēki. Kad nevainīgie spēlētāji , kuri tika slapoti jautāja - kas par nah?!?, Erners sacīja - sūda amx panelis, esmu uz testa laiku, neko nesaprotu te, bet 1.6 biju ahuennais admins. Tālāk Happyu izkikoja. Čalis ienāca atpakaļ un , kamēr jautāja, kas viņu izkikoja viņš tika noslejots. Nu neko, es sāku jautāt - ko pie velna viņš dara. visu ko viņš tur teica neatceros, bet atceros , ka aiz katra otrā vārda bija krievu lamuvārds, tādēļ jautāju kādēļ dažas minūtes iepriekš tika nomutots spēlētājs par rupjībām, ja pats tās piekopj? Erners uzrakstīja garu penteri, ka viņš muto tikai tos, kuri diršot viens otram. uz to Mercury čatā atbildēja, lai Erners aizveras vienreiz. Mercury mutots. Vasja no Imantas: ''Erner, zb mutot cilvēkus kuri neko nav izdarījuši''. vasja mutots. Es atkal pajautāju: ''Erner, ko pie velna Tu dari?'' Erners: ''tak aizpisies'' Būtībā spēlētāji serverī tiek trenkāti tā, kā Erners vēlas. Nedomāju, ka šim cilvēkam būtu šeit jāadminē. Variet mani heitot. Paldies!
  4. Butters34

    Konkurss

    Redzema cilvēka īstā daba. ieraugot vārdu ''konkurss'' uzreiz gaida kādu balvu sev. pathetic.
  5. Uzaicini mani steam , tur iedošu skype. http://steamcommunity.com/id/Butteeeers
  6. Kas tieši interesē? Vienīgais , ko varu piedāvāt ir mājaslapa. http://fifa-play.com/main
  7. par ''unknown'' komentāru vien gribas uzspiest sarkano bultu.
  8. Neviens profilus pa labi, pa kreisi tev nemetīs. Ja būsi līgas biedrs, būsi līgas skype sarakstē, kur tiks iedots profils. A: Ja caur FIFA 17 DEMO var spēlēt online opciju ''friendly'' , tad jā , var.
  9. Kā jau tika minēts , projektam ir origin profili, kurus var izmantot , lai izspēlētu spēles. Tagad gan sezona iet un visas komandas ir aizņemtas, taču bieži kāds pārdeg un rezervisti noder.
  10. Sveiki. Varbūt šeit kādam ir interese piedalīties FIFA 17 online līgā? Līgā ir virslīga un 1.līga. Virslīgas 2.sezona jau rit pilnā sparā, pirmajai līgai vēl vāc spēlētājus. Nedēļā jāizspēlē 3-4 spēles. Ir transferi un brīvo aģentu sistēma. Katram mendežerim savs piešķirts budžets. Līga arī piedāvā origin profilus, kurā ir FIFA 17 un var izspēlēt līgas spēles.
×