Jump to content

Scratchs

Lietotājs
  • Posts

    42
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Scratchs

  1. Kas tur impossible, vienkārši MCgregors piekāpās tam mīkstajam lai cīņa notiktu ringā un gregors nav nekāds iesācējs, lai izturība būtu sūdīga ... Gregoram ir ātri un spēcīgi sitieni, trāpis tam čuvakam un viss, viņš būs jau metams .. ;)

    Es jau domāju kad Meivezers vinnēs, vinš nevienu reizi vēl nav piekāpies pretiniekam, bet es neteiktu, to kad MCGregors, slikti cīnijas, bija ļoti interesanta priekš manis cīņa, vairāk jau es gribētu MMA , bet nu, bokss arī bija labs !

  2. Sveicināti, visi identy biedri, šodien izdomāju izveidot hokeja spam sadaļu, pamaniju, kad ir daudz tēmas par, un ap hokeju! Tātad šajā topikā, var rakstīt jebko ap, par hokeju, uzdot jautājumus, izteikt gundrības, diskutēt par spēlētajiem, komandām, izteikt spēļu prognozes, utt.

  3. 1) Jā!

    2) Nav vajadzīgs, tādēļ jo būs haos . kā jau te minēja!

    3)Varētu, bet vajadzētu tikai Zombie dienu , un sparta dienu , bet pātējais no!

    4) Varētu , bet tikai hats, skinu!

    5) Ideāli ja būtu šis!

  4. Es tik nesaprotu vienu , admini ir pieteikami , bet pa dienu tie nav, tad jau labāk paņemt tikai 5 adminus, kuri ir patiešām redzami aktivitāte, un nepieļaut kautkādu šadu bērnudārzu!

  5. Labdien,

     

    Nospēlēju 3h JB serverī, tiku ct un mazāk kā pēc 1min mani KONO nobanoja nepamatojot ban iemeslu un serveri pameta.... Friend request neaccepto un nav iespejams kontakteties... Varbūt kāds var izpalīdzēt un sarunāt ka KONO accepto request vai noņemt man  banu?

    Super uzreiz var redzēt, kad nezin noteikumus, pat topiku pēc parauga nemāk uzrakstīt ! 

×