Jump to content

Lukehib_

Lietotājs
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

About Lukehib_

  • Birthday 04/22/2000

Profile Information

  • Vārds
    Henrijs
  • Dzimums
    Vīrietis

Lukehib_'s Achievements

  1. Šeit es jūs iepazīstināšu ar pašmāju veidotu youtube kanālu , kurš streamo visdažādākās videospēles. Counters Strike Global Offensive League Of Legends Dead By Daylight Minecraft Un var gadīties , ka citas spēles arī tiks spēlētas Kanāla izveidē , un tā pilnveidošanā piedalās abi , gan Kedone(Kristaps) , gan Sviestmaize(Māris). Par kanāla izveidi ideja radusies , kad Sviestmaize uzaicinājis Kedoni uz ballīti , tad arī dzimusi ideja par YT kanālu.Viņu pirmā tiešraide notika 18/Nov/2016 , šobrīd kanālam ir aptuveni ~300 subscriberu , taču iespējams ar jūsu palīdzību skaitlis pieaugs.Tas visā īsumā viss , spied like un subscribe. Neaizmirsti arī aktīvi piedalīties live streamos , par katriem 10 skatītājiem tik veikts giveaway ar vienu random steam key. Links uz YT kanālu- https://www.youtube.com/c/KEDONEunSVIESTMAIZE p.s- Neesmu kanāla īpašnieks , tikai palīdzu tam pilnveidoties.
  2. Sveiks lasītāj. Ieskaitīju 25 EUR steam wallet , devos meklēt sev tīkamos CS GO skinus , kad atradu , gribēju pirkt. Taču uzrāda kaut kādu cooldown līdz 29.01.17 , varbūt ir kāda mājaslapa kur var iesūtīt naudu no steam wallet uz mājaslapu?
  3. 1. Admina niks un bana izraksts no konsoles (ja ir)- Chucky 2. Paskaidrojums, ko admins darījis nepareizi un kādēļ mums viņš būtu jāsoda- Izbanoja mani no CT , attaisnojās ar to , ka es staigājot pa mapi , un ja to velos , tad lai to daru no T puses. Un nejautajot manu viedokli , mani izbanoja. Bet es vēlējos uzkāpt uz mājas , lai iegūtu plašāku skatus uz ieslodzītajiem , lai būtu tos vieglāk pieskatīt. 3. Screenshoti vai demo fails no tavas cstrike mepītes ar nosaukumu "identy_serveris_demo.dem" : - 4. Aptuvenais laiks, iekš demo ar admina nepareizo rīcību: - 5. Tavs protokols, kuru izmanto (47p/48p): hvz kas tas tāds
  4. Lukehib_

    CSGO jb

    Piekrītu , varbūt ne vecuma ierobezojumu , bet gan , ja nav balss lūzums.
×