Jump to content
Spaiks

Identy Futbols - Pieteikšanās

Recommended Posts

Pieteikšanās topiks

 

 

Beidzot tad viss ir kaut cik skaidrs un varētu sākt pieteikties pirmajam ID futbolam.

 

Laiki:

Datums kā jau nopratāt ir 31. augusts, tas ir šo piektdien. Precīzu laiku pagaidām vēl nevaru teikt, Jūs to paši uzrakstīsiet un ņemšu vērā vairākumu. Stadions piektdien ir brīvs visu dienu, tāpēc varam jebkurā laikā. Bija doma, ka tas varētu būt ap kādiem 16 vai 17, bet reģistrēšanās anketā ierakstīsiet savu variantu, ja ir vienalga un der visi varianti, tad tā arī rakstīsiet.

 

Vieta:

Vieta būs Daugavas stadions. Zvanīju uz to vietu un teica, ka ir divi treniņlaukumi - viens ir par 25 latiem uz pusotru stundu un otrs ir par 5 latiem uz stundu. Izlēmām, ka ņemsim lētāko variantu, jo neesam nekādi profesionāļi un nevajag to ideālāko, bet gan lētāko laukumu, jo te daudzi runāja, ka ir slikti ar finansēm. Jautājums tikai ir viens - uz cik ilgu laiku gribat ņemt? Doma bija uz 2 stundām, bet ja būs daudz cilvēku, tad varam arī ņemt uz 3, jo tad sanāks aptuveni katram piemest latu, kas nemaz nav daudz. Vismaz spēlēsim svaigā gaisā un varēsiet vilkt savus dūmus starplaikos, lai nebūtu katru reizi jāiet ārā (ja vispār tur ir atļauts smēķēt).

 

Par krekliem:

Vēlams būtu arī paņemt 2 kreklus līdzi - gaišo un tumšo, lai varētu atšķirt komandas. Vislabāk būtu, ja paņemtu gan baltu, gan melnu, bet ja ir tikai viens, tad ņemat to vienu un sadalīsim kaut kā komandas tā, lai būtu gaišie pret melnajiem. Ja protams būs karsta diena, tad viena komanda varēs arī spēlēt bez krekliem, bet pagaidām izskatās, ka būs apmācies (lietu nesola) un būs jāspēlē kreklos. Komandas sadalīsim tur uz vietas.

 

Pieteikuma anketa:

1. Foruma niks

2. Laiki - cikos būtu vispiemērotākais, bet ne pārāk agri un ne pārāk vēlu, lai pēc tam varam arī satusēt un kaut kur aiziet. Aptuvenie laiki - 16, 17, 18... Ja ir vienalga, tad raksti, ka der visi.

3. Krekli - vai būs iespējams dabūt gan tumšo, gan gaišo krāsu kreklu? Ja ir abi, tad raksti jā, ja ir tikai viens - gaišais vai tumšais, tad arī uzraksti kāds.

4. Transports līdz Rīgai. Gribu zināt Jūsu transportu līdz Rīgai, jo satikšanās vieta būs pie stacijas - Origo. Lai precīzāk pateiktu laiku, cikos visiem satikties pie centrālās stacijas.

 

 

Un jā, kāsis bija aizgājis uz to vietu, tur pateica, ka aizliegts spēlēt naglenēs - bučās, tāpēc varat tās nemaz neņemt līdzi, ja kādam bija. Izskatās, ka pagaidām viss, ja vēl ko piemirsu, tad ziņojiet.

Ceru uz atsaucību, jo pēc šī pasākuma būs zināms vai tādus ir jēga rīkot vēl.

 

p.s Var arī braukt skatīties kompānijas pēc, vēlāk iesim kur pačilot un padzert alu, tāpēc visi aicināti. :)

 

 

Spēlētāju saraksts:

1. SpiKe

2. Bart

3. piko

4. FANTOM

5. Freshinsh^

6. Maniaks*

7. DAVEKON

8. zarinshhh

9. upacka

10. Kāsis

11. WaRan

12. Despis (Neesmu 100% pārliecināts, bet it kā pēc darba pieskries uzspēlēt)

13. HVZ Kirovs Lipmans

14. amkee

Link to comment
Share on other sites

Atbraukšu uzreiz pēc darba, ja nebūs jābrauc uz ofisu.

 

Pieteikuma anketa:

1. bart

2. Ne ātrāk par 18:10

3. Atnākšu krāsains :troll:

4. Satikšu jūs pie paša Daugavas Stadiona, precīzāk jūs mani satiksiet (:

 

 

Bet es, iespējams, nebūšu spēlētājs, kaut gan tikai skatītājs, bet mani var skaitīt kā +1 resni tīmā.

Edited by SpiKe
Spēlēsi, nekur neliksies. :D
Link to comment
Share on other sites

1. piko

2. 18

3. Hz, man laikam ir tikai gaiši krekli, bet mož ir arī kāds tumš, pastīšos. Ja būs, paņemšu abus.

4. Ar vilcienu no Lielvārdes, bet iespējams mani paraus ar mašīnu.

 

 

Bet atkārtoju vēlreiz - neesmu futbolists un nespēlēju baigi labi ;D

Edited by SpiKe
Nekas, mēs čilā :D Galvenais piedalīties.
Link to comment
Share on other sites

yes bļe, tieši domāju par to vai paspēšu, jo būs jāstrādā līdz 15:00 minimums, tad es arī piebalsoju tiem kas saka ap 18:00.

 

1. Ponijs kas kakā laimi.

2. Laiki - 18:00.

3. Krekli - Abi

4. Vilciens, bet vēl nezinu cikos.

 

P.S. Spike tev lūzīs kājas :troll:

EDIT: piedodiet, bet esmu pārlieku pārguris lai vēl fuci spēlētu un kur nu vēl pa vecrīgu staigātu, citreiz, cheers :]

Edited by DAVEKON
<_<
Link to comment
Share on other sites

1. upacka

2. Der viss

3. Ummm, laikam, ka būs abi. Cerēšu, ka neesmu pakāsis.

4. hmm, ja Jūs Rīgā domājiet tik vēlu, tad, noteikti, ka ar autobusu, jo pēdējais vilciens pa dienu no mana gala Rīgā 11:14

Link to comment
Share on other sites

1. Kāsis

2. Vienalga

3. Abi

4.Dzīvoju 5 kvartālu attālumā.

 

P.S.Nevis ir aizliegts ar bučiem,bet gan vnk nevarēsiet paspēlēt,jo segums ir nevis zāles veidā,bet gan tākā paklājs,tapēc paši sev visu sapisīsiet

Edited by SpiKe
jasna
Link to comment
Share on other sites

Plikie pret apgerbtiem...

Edited by SpiKe
Ja būs karsts laiks, tad tā arī spēlēsim, bet sola, ka būs apmācies, tāpēc katram gadījumam vajag paņemt 2 krāsu kreklus.
Link to comment
Share on other sites

Varbūt vēl kāds?

Precīzs laiks tagad ir zināms, spēlējam rītdien 18:00. Tie, kas paši nemācēs tikt līdz stadionam, satiekamies 17:00 pie Origo. Tie, kas paši tiks galā un sagaidīs mūs jau tur, tiem būtu vēlams būt kaut kur ap 17:40, lai varam lēnā garā visu izdarīt un sākt spēlēt. Spēlēsim 2 stundas, tas ir līdz 20:00, vēlāk iesim kur pastaigāt/patusēt, padzert alu un parunāties, takā pasākums nesastāvēs tikai no futbola un tie, kuri negrib spēlēt, var arī vienkārši nākt kompānijas pēc. Gaidīšu vēl spēlētājus. Un jā, visi tie, kuri būs un spēlēs - saņems no manis 2 id cash par piedalīšanos.

Link to comment
Share on other sites

Paldies visiem, kuri atbrauca/atnāca. Esmu jums nosūtījis 2 id cash par piedalīšanos. Domāju, ka bija jautri, vismaz varēja izsmieties par normāliem failiem, it īpaši maģiskais ūpja sitiens sev pa seju. :D Vienīgi beigās visi jau bija līķi un nebija vairs nopietnā spēlēšana.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×