Jump to content

Zarinshhh

Lietotājs
  • Posts

    86
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Zarinshhh last won the day on September 22 2015

Zarinshhh had the most liked content!

1 Follower

About Zarinshhh

  • Birthday 06/07/1995

Profile Information

  • Dzimums
    Vīrietis

Recent Profile Visitors

4836 profile views

Zarinshhh's Achievements

  1. ar RANDOM.org palīdzību noskaidrots uzvarētāja nummurs: 8 uzvarētājs: ayayayaya private message ir nosūtīts ar kodu, ko vajadzēs uzrādīt trade laikā, lai kāds gadījumā neiedomātos scam! TC please.
  2. Most Liked Content 20 - iegūst lietotājs, kura raksts saņem vismaz 20 "Like". http://identy.lv/forum/index.php?/topic/22294-awp-man-o-war-giveaway/page-2&do=findComment&comment=233198
  3. AWP | Man-o'-war (Minimal Wear) Kas jādara, lai iegūtu skinu? like topikam rakstam vienu skaitli no 1 - 100 Noteikumi? katrs drīkst ierakstīt 1 ciparu. nedrīkst editot savu postu pēc cipara ierakstīšanas cenšaties skatīties, lai tie neatkārtotos. Izloze šovakar 22.00 un rīt būs ak-47 vulcan giveaway un tam sekos vēl citi. Kāpēc Es to daru? - jo Esmu veiksmīgi daudz vinnējis betos un mazliet padalīšos!
  4. Went from 5 to 1050 eur. in CSGOLOUNGE

    1. Wanna Be Famous

      Wanna Be Famous

      Teach me how.Please!

    2. Goxx

      Goxx

      Man arī gribās,palīdzi skinus dabūt. dod steam linku.

  5. 24h laikā ar uzvarētiem 5 betiem no 8 euro skiniem uz šo __________________________________ UPDATERINO! KEEPING IT UP! xD ___________________________________ LAST UPDATE FROM TODAY! GET REKT BIIICHES! xD
  6. Vajadzēja tomēr iet ALL-IN .. nomīzu un uzliku tikai šo
  7. Varētu pieteikties uz šo: ​ID Oldschool - ID vecajiem biedriem, kas šeit ir no pirmsākumiem, par ID lojalitāti. Kā nekā šeit pirmo reizi sāku spēlēt vairāk kā pirms 4 ar pus gadiem. Forumā esmu vairāk kā 3 gadus. Nespamojo, neizceļos, tikai vēroju :ph34r: vecie kauju biedri mani zin, ar to arī pieteik.
  8. back on GAMEfield.

    1. slAyzorkjeeee
    2. Zarinshhh

      Zarinshhh

      gan jau, ka ir Jūrmalai, Es nākamsezon nespēlēšu Jūrmalā!

  9. uztaisi labāk 2v2 vai 3v3 turnīru, kartes ir pietiekami daudz. Nevajag obligāti spēlēt "oficiālās," jo workshop ir dažas ļoti piemērotas un interesantas mapes 2v2. (ja vajag varu iedot linkus)
×