Jump to content
TheAlzy

[JB] Bananchiks

Recommended Posts

Bananchiks - https://steamcommunity.com/id/bananluv/

Perm links - https://steamcommunity.com/profiles/76561198291015443

Lamājas / Abuse / Nezin rules.

0:1 ap 2:00 - Lamuvārdi no banāna. (Nu es arī 1 pateicu, bet nu...) Nomutoju viņu, pēctam nomutoju, šis atkal runā un runā, atkal nomutoju. (+ vel izdomā nolekt no torņa ūdeni, beigās uztaisa gunfeed, nu moš nezināja, ka ūdens teleportē, visādi gadās.)
0:2 round sākums - Es vsp nerunāju, banāns nomuto mani no reason. (+lamuvārdi visā round garumā.)
0:3 - Lamuvārdi un vienkārši micspam.
1:6 - Jau private infa..., nu tas tā...    
1:8 - Abuse, lamuvārdi un kā parasti...
1:9 - T zona bik (Ap 4:00)
Krč viņš katru round lamājas. Pietam lamājas tik traki, ka kauns ir man, nevis viņam. Rules nezin, katru round skraida ar nazi, pilnīg pof par visu. Savukārt, vienīgais admins, kurš bija on - exsups. Ko viņš darīja ? - Neko, vienkārši atpūtās... Bet nu sūdzība par banānu, nevis par exsupu, tpc...

Protams, ka labāk pārskatīt visu demo, arī timecodus, bet nu rakstot šo sūdzību ceru, ka vismaz viņu nomutos - kā minimums.
 

auto-20200412-2330-jb_chicken_island.dem

Link to comment
Share on other sites

Vecīt, rules es zinu, pirms gāju spēlēt JB izlasīju visu. T zonā nebiju iegājis. 1:6 raunds, kur ir kāda private infa, es šito nesaprotu, par kādu private infu iet runa? 

0:1 - es netīšām nokritu no torņa un iekritu ūdeni, līdz ar to mani teleportēja pie teroristiem un viņi mani nodūra, es nezināju, ka ūdens teleportē uz to laipiņu. (:

0:3 - kā to saprast micspam? Paskaidro man lūdzu.

1:8 - tu man pats čatā raksti, ka es esmu bomzis, gejs u.t.t. (atvainojos par lamuvārdiem) un tagad šitā prikolu taisi man? :D

Alzy, piedod, atvaino, es lamājos, ka tev ir kauns par mani? Tu katru raundu mani nosauc lamuvārdos un pats lamājies ... Es neskraidu ar nazi katru roundu ... man ir katru raundu veps rokā, droši demo skaties, visu redzēsi. Un cik es zinu, par lamāšanos dod mute/gag, nevis banu, ne tā? 

Es protams visu saprotu, lamājos, jā, bet vecīt, tu man steamā katru dienu raksti pēdējo mēslu un lamājies un visos identy serveros saukā visādos vārdos un tagad šitā prikolu tu izdari? Nu vecīt, piedodiet pārējie, bet tu esi TERPILA.

Ceru, ka mani pāris vārdi arī atvērs jums acis par šo jaunekli, kurš ir safanojies biki pa daudz.

Edited by Bananchiks.
Link to comment
Share on other sites

Paldies par bērnudārza cringe devu, kur viens no jums gudrāks par otru.

Sākot ar kur ctmutojāt viens otru, pilnīgi vienalga manliekas jums ka 50% vairāk jūs pis vadīt visi tie terroru vipi kuri envar aizvērties, bet vairāk uztraucaties viens uz otru.

Par to tzonu, čalis būra "durvīs" stāvēja un tu kā kārtējais varonis uzreiz par tzonu, tad jau dvj banojam katru kurš arī minipeako kkādas kameras utml. redzēsim cik CT paliks.

 

Par cik demo nevar redzēt čatu, tad alzy tev pašam noveicās jo neredzu to ko banans vismaz rakstija, nezinu cik patiesi. Ja pats būtu kko dirsies tad pats arī sēdētu ar gagu.

Un par cik arī esi gudrs ka taisi sūdzību 1naktī tad saprotu ka ar gudrību arī ir kā ir. Laikam kkādu egoboostu sev dabū.

 

 

Vairāk par "mute" neko neredzēju/nedzirdēju. Par tiem CTmutiem paši vainīgi, ka spēlējaties smilšukastē viens ar otru.

muted.

:tc: 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×