Jump to content
EASY katka

Nepaties bans

Recommended Posts

SERVER:         [LV] LATVIAN JAILBREAK SERVER - IDENTY.LV
ADMIN:        ALMIGHTY _TnT_
REASON:        wh
TOTAL:        permanent
TIME LEFT:     permanent

 

Es vēlos zināt kapēc man ir perma bans no admina tnt, ja es pat neizmantoju nekādas palīgprogramas... Es vēlos paskaidrojumu no tnt

raundus neatceros, bet zinu ka tas bija mapē vipinthemix vidu vai beigas auto-20190117-1541-jb_overcore_v5.dem.bz2 auto-20190117-1624-jb_vipinthemix_csgo.dem.bz2

 

Edited by EASY katka
Link to comment
Share on other sites

Pārskatīju demo un atradu tikai divus momentus, kuri likās aizdomīgi, ingame spēlējot likās, ka bija vairāki. Demo jau iepriekšminētā overcore mape:

1. 22r, 4:13 - diezgan precīzi velk caur sienu uz exsupu.

2. 30r, 4:00 - precīzi ar deagle ieliek exsupam galvā, jau zinādams, ka čalis būs aiz stūra.

Es pats tevi unbanošu, jo šie momenti nav pietiekami, bet diezgan lielas aizdomas, ka esi slēgātājs. Interesantu situāciju gan padara fakts, ka tev ir otrs acc ar kuru spēlē (vai arī vismaz ar tavu IP ir no šī acc spēlēts) - Akmens un iepriekšējā mapē snowā spēlēji ar šo account. Vai nu tev ir brālis, kuru palaidi pašaut (bet diezgan nesen, jo uz EASY katka acc JB tikai 15h bija nospēlētas) vai arī undetected nāc serverī ar citu acc, lai var pakubot.

 

Secinājums: topiku veru ciet, BT, ja vēlas, var momentus izskatīt un banu atgriezt. Atvainojos par false ban, bet PM gan gribētu situācijas skaidrojumu par taviem multi-acc.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×