Jump to content
Lil_Kanniņa

[JB] exca

Recommended Posts

1.https://steamcommunity.com/id/tomeexs/

2.

jb_arcade_b4 2018-11-05 16:02 13.5 MB    

3.False ctban/lamajas

4.False ctban/lamajas es tur uzspiedu jumprope pogu kur itka aktivize kadas krasas kur ja uz vinam nav tad laikam nomirst, un es nezinaju ka nomirst un es uzspiedu to pogu, pectam vins mani ctban un tad es velak noslejojos. un tad lamajas.

1-4rounds.

un tad tur velviens uztaisija mass fk un vinu nenobanoja.

Link to comment
Share on other sites

Man tak vienalga ko Tu zini vai nezini, mapi pats esi spēlējis vairākas reizes 100% un tagad ķipa nezini, ka pie spēlēm visur atrodās pogas, kuras aktivizē kautko. Tak ar savu melošanu vēl vari smirdēt tālāk, nekur nebija nekāds slay. Ceru, ka tev vēl pagarinās sodu par šito. 

par lamāšanos droši var mani sodīt, pateicu "lohs" or kko tādu. bet ctbans galīgi manos uzskatos nav false. sēdi biksē un nelien ct, ja niez pirksti spaidīt pogas kuras ir skaidri domātas priekš spēlēm.

just my two cents. :)

Link to comment
Share on other sites

Ja par to "lohs" gribi lai excu tgd sodu, tad manliekas tev tur perm banam vajadzētu būt ko tu esi iepriekš teicis, par pašu ctbanu pats vainīgs, līderis pat neko nebija īsti teicis un tu tur kā lielais spaidiji visas pēc kārtas, exca vel paprasa lai parunā tu arī klusē kā akmeni apēdis.

 

Bans pamatots.

 

:tc:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×