Jump to content
Hunterīts

[JB] Icons

Recommended Posts

Pārkāpums (piem. wallhack,) 2x gun feed, varbūt pietiks viņu 2h banot, ka viņš pat nezin, ka ir bijis banots, uzliekat ctban maybe?

Papildus informācija (Ja pārkāpums ir FK, tad šis punkts ir obligāts, minot konkrētu situācijas aprakstu) bij tā, ka viņš bij 1 ct, ienāca 2 palīdzēt viņam, un viņš atvēra kameras, un pienāca pie manis un velviena čaļa ar muguru klāt kaut gan viņam bij kalaš, nākošajā roundā viņi vadija, un icons mierīgi lēkāja t pa galvu, es ar kebabu viņu nodūrām, varbūt pietiks viņu 2h banot? viņam vislaik tikai 2h bans

Link to comment
Share on other sites

Es piekritīšu tam, kad cilvēkus vienkārši tikai 2h bano, kur tad ir palicis ctbans? Sanāk mēs varam gunfeedotu vakaros vai jebkurā laikā vai fk un dabūsim tikai 2h banu no servera?

Edited by skaruu
sanāk, lietotāji var rakstīt sūdzībās, kas neattiecas uz viņiem? laikam, ka nē, +1 brīdinājuma punkts
Link to comment
Share on other sites

Jūs laikam tiešām esat saules dūrienu visi dabūjuši ar savām spam sūdzībām, kad ctbano par sīkumu jūs raudat, ka kapēc tāds sods, kad par sīkumu izbano no servera jūs raudat kur palikuši ct bani, ar jums viss normāli?

 

+ "Pārkāpums (piem. wallhack,) 2x gun feed, varbūt pietiks viņu 2h banot, ka viņš pat nezin, ka ir bijis banots, uzliekat ctban maybe?"

Pietiks viņu 2h banot? Kādreiz paskaties arī banlistā un pēc tam izdari secinājumus, nevis šobrīd mani,ka banoju visus uz vienu laiku, bet cik žēl ,ka viņam ir uz visu laiku bijis tikai viens bans, tas ka tu redzi 2x banus vienā un tajā pašā laikā fucking nenozīmē ,ka esmu viņu banojis vairākas reizes : https://i.imgur.com/FYg3AVW.png paskaties iekš bana un ieraudzīsi maģiski ,ka abi bani ir vienā un tajā pašā minūtē, tātad vienkārši kautkas nobugojās un nodubultojās!

:triggered:

 

banots

:tc:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×