Jump to content
BearLV

UNBAN Pub WH BearLV

Recommended Posts

1.

SERVER: [LV] LATVIAN PUBLIC SERVER - IDENTY.LV !WS !KNIFE
ADMIN: Clubstep
REASON: wh
TOTAL: permanent
TIME LEFT: permanent
 
2. 
Tātad, nopirku kontu no čoma aptuveni 8-9 dienas atpakaļ. Konts tīrs, nespēlēts kādus 3 (varbūt pat vairāk) mēnešus. Tad nu izdomāju atsākt spēlēt CS:GO un šodien domāju atsākt spēlēt Identy Surf serverī, kur agrāk, vecajā kontā ļoti mīlēju pavadīt vakaros un ķerot Action ar visiem iemītniekiem. Eju iekšā un tikai retrying, retrying... Izdomāju ieiešu pub serverī - BANS. WH no Clubsport.
Ir vecais konts, kuram nav Ban iekš Identy serveriem ( https://steamcommunity.com/id/BearyLV ). Un šeit ir apskatāms jaunais konts, kuram diemžēl ir šis Ban, kas neattiecas uz mani ( https://steamcommunity.com/id/BearLVL/ )
 
3.
Nav iespēja uzrādīt nekādus failus, jo Noziegums nav izdarīts ne no ši datora, ne no šīs IP adreses. Kā jau minēju, es kontu nopirku.
 
4. 
Arī par aptuveno laiku man nav ne mazākās nojausmas. 
 
Linku uz Ban nevaru ielikt, jo nav zināms ne kāds niks bijis, ne kad tas bija noticis, utt.
 
 
Edited by BearLV
Link to comment
Share on other sites

ar veco kontu kur Tu dabūji banu, Tev last online ir 

LAST ONLINE 197 DAYS AGO

ar banoto kontu Tev last online ir

LAST ONLINE 107 DAYS AGO

 

attiecīgi ja Tu nopērc accountu, bet galu galā izrādās, ka viņš ir banots identijā, mēs neskriesim un visiem neņemsim banus nost.

 

ja Tu vari pierādīt, ka esi pircis acc, uzrādot bildes, kontus un visu pārējo, tad vēl var padomāt, vai dot Tev unbanu surfā.

Link to comment
Share on other sites

Tātad sviedīšu maksimāli visu informāciju kādu spēšu:

1. Vecajam kontam ir redzams, ka man allaž ir bijis niks BearLV, savukārt jaunajam ir redzams, ka Niki ir bijuši kā piemēram Onex un Gustav4ik. Mans vārds ir Kristaps. Un man ar Gustavu nav absolūti nekāda sakara (Tas ir šī Onex jeb Armanda (bijušā īpašnieka) brālēna konts, kas palicis novārtā), vēl jo vairāk, lai es liktu arī tādu niku.

2. Pielikumā ielikšu bildi ar informāciju no sava ēpasta, kad bijušajam īpašniekam (Armandam jeb Onex) devu savu epastu, lai viņš to nomaina un es saņemu paziņojumus tad, kad vēlos tikt iekšā šajā kontā. Plus Bildē, kurā ir veikts ekrānšāviņš no mana telefona var skaidri redzēt tieši to pašu kodu, ko nosūtīju viņam.

3. Swedbank Izdruka. Šim Armandam pārskaitīju vienu dienu vēlāk (Kontu ieguvu savā rīcība 16. datumā, naudu atskaitīju 17.) parādu par kontu, ko arī uzrādu bildē.

 

 

P.S. Pagaidām iemetīšu visus pierādījumus, kam varu tikt klāt. Bijušā īpašnieka akceptētu sms varēšu dot nedaudz vēlāk ietverot atsevišķā failā. Ceru, ka jau pagaidām pietiek, ja ir vēl kāda informācija, ko varu ietvert, lūdzu dodiet ziņu.

 

https://i.imgur.com/CD0wAWS.png

https://i.imgur.com/WFtgduX.png

https://i.imgur.com/SaXMOzK.png

https://i.imgur.com/4qWLGhj.png

Link to comment
Share on other sites

ja Tu šito visu izdomāji un actually Tu esi tas kas dabūja banu, tad visu cieņu, bet nu neliekās ka cilvēks tik zemu kristos, lai tikai unbanu dabūtu. 

 

noņēmu Tev banu surf serverī, ja atsūtīsi apstiprinājumu, tad noņemšu arī pārējos, ja vispār ir vēlme. 

 

slēdzu, tālāk vari discordā, vai identy čatā vienkārši @akka un iemest to bildi ar apstiprinājumu.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×