Jump to content
DeFire

PUB Ieteikums un kļūda

Recommended Posts

Kamēr, lielākā daļa, līgojās es biju mājās, šaudījos Pubā un skraidīju JB.

Tātad nevaru saprast kāpēc gan Pubā neuzlikt to "team collision" (laikam pareizi uzraksīju) raunda sākumā uz kaut kādām 5 sekundēm? Tas ir lai, viens caur otru var izskriet cauri. Nekāds jau baigais try hard pubā nav, fast boost un run boost rounda sākumā nav, tāpēc neredzu iemeslu kāpēc gan tas nav uzlikts, gan jau nesasprūdīs viens otrā.

Kāpēc es gribu, lai uzliek? Jo katru dienu, nepārspīlēšu, katru dienu gadās gurķi kas stāv durvju ailēs, trepēs un citur, mainot savus krutos skinus, vai vnk ieskrien sienā un dēļ sava resnuma citi netiek garām.

Tad jau lai Boomix uzliek uz 0.6 sekundēm to domandu !stuck, kas ir JB, lai nesanāk tā, ka puse spēlētāju būs iesprūduši viens otrā. Nezinu cik tas viss viegli un iespējams @ CSGO, bet, manuprāt nav nekāda lielā māksla to visu salikt. Collision beidzās pēc 5 sec un stuck ieslēdzas pēc sešām sekundēm, raundam sākoties.

 

Tātad, problēma, ko šodien konstatēju ir tāda, ka, laikam, trūkst PUB gloves defualt fails.

Jo uzliekot uz defualt glovem rezultāts ir šāds :

 

 

Tā izskatās no sāna

thumbnail.jpg

 

Tā izskatās, kad paņem defualt gloves, bet ne visiem tāds skats, cik sapratu no spēlētājiem

thumbnail.jpg

 

 

Turpinām Līgot  ^_^

 

Link to comment
Share on other sites

nu nav tik grūti atrast pareizo sadaļu ???

 

 

moved.

 

par nazi jau pateicu, kā arī ja kādam ir liels error bloks priekšā, pagaidām ieteicams uzlikt kaut kādu cimdu skinu. "/gloves"

 

par "team collision" itkā jau ideja nav slikta, bet man tā liekās mēs ieskriesim iekšā pārāk daudz problēmās, ar iesprūšanu citos spēlētājos utt, protams ir komanda "/stuck" lai tiktu no iesprūšanas vaļā, bet šaubos vai cilvēki gribēs to visu laiku rakstīt. kā arī pagaidām /stuck komanda nav viss ideālākā iekš jb, jo īpaši ja kāds stāv kādam uz galvas, uzrakstot /stuck ir iespēja ka tu nokritīsi no cita galvas nost, un ja kāds cenšas kādu "uzbustot" un tad nokrīt tāpēc ka kāds uzrakstīja /stuck, tas ir liels no no, kā arī ir iespēja ka tu ar stuck komandu, vari kādu tieši "iestumt?" kādā citā spēlētāja, tā vietā lai kādu citu "atbrīvotu", plus ar "stuck" komandu tu vari grūstīt cilvēkus apkārt mapei ja tai nav uzlikt limits.

 

man itkā ir ideja kā to var realizēt, bet par to man būs jāparunā ar boomixu.

 

 

EDIT: 24/06/2018

team collision netiks pievienots.

cimdus salabos kad atradīs kur ir vaina.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×