Jump to content
linceens

Sūdzība - ZATLERS [wannabeadmins]

Recommended Posts

1. Admina niks un bana izraksts no konsoles (ja ir): ZATLERS
2. Paskaidrojums, ko admins darījis nepareizi un kādēļ mums viņš būtu jāsoda: Demo sākumā ir redzams kad CT ir 3 un T ir 8, un mr.zatlers iegaja CT, ar admin privilēģijām, un vēl noliedza, to pēc kā arī tika pārkāpti vēl daži noteikumi, kuri ir redzami DEMO. (No sākuma līdz beigām)

Piebilde: tiku nogagots un mutots par to kad nosaucu zatleru par botu, ķip abuse, bet tas takā neskaitās abuse, ne?
3. Screenshoti vai demo fails no tavas csgo mapītes.

 

jb_lego_prison_v1 Jailbreak 2018-06-21 21:16 18.8 MB Novilkt

4. Aptuvenais laiks, iekš demo ar admina nepareizo rīcību: Mapes sākums, līdz beigām. (Bija tikai 4 roundi)

Edited by linceens
Link to comment
Share on other sites

Tātad tu uztaisiji sūdzibu par adminu ka vins piejoinojās ct bik par agru? Well yes, savas 30min dienā ko varu atvēlēt jb, jo ir blīvs režīms, protams ieiešu CT, un btw nesabiezini krāsas - Ct bija 3 un T bija 10 vai 11. 

Nogagoju un nomutoju tpe ka spamoji bots gan chatā gan pa voice chat, ko tu brīnies? Autisms serverī nav vajdzīgs. Un tieši šādi cilvēki kā tu JB padara par vietu no kuras cilvēki sāk arvien vairāk un vairāk izvairīties.

Sēdi ar gag un mute!

Link to comment
Share on other sites

*drumroll* Bija 3/10 situācija un tu pēkšņi ieej ct un tev tas liekas normāli?

2.2. Izmantot sev sniegtās privilēģijas necienīgiem mērķiem un/vai spēles procesa traucēšanā.

nedomāju,ka transfers ir domāts tam lai admini pēc savām domām kad grib vienkārši iet CT vienalga no situācijas,kvai spēlētu 5min serverī katru dienu un gribētu būt ct tad protams tev būtu jābūt tieši tādām pašām tiesībām tikt ct kā parastiem spēlētājiem kuriem šādas privilēģijas nav. Teikšu godīgi tas mute arī bija nepamatots, jo traucēt līderim viņš īpaši netraucēja un līderis mierīgi viņu varēja nomutot caur /mv nevis kā tu pēkšņi nomuto uz 1h dēļ tā ,ka tevi apbižoja un nosauca par botu, šausmas pasaules gals. Par gagu nemācēšu spriest, jo nezinu kāda bija situācija iekš servera, iekš logiem tu iespamoji jā tur ""bots" utml. vienā minūtē bet tpt nedomāju ,ka īpaši tur bija 50min jādod dēļ tā ,ka apvainojies no vārda bots.+pa vidu vel palidinājies ar noclipu lai atvieglotu sev dzīvi un savas 10sec no tās, pēctam tikai laikam saprati,ka nedaudz par daudz un noleci.

Kā arī beigām nezinu, vai tas tgd normāli serverī ir ,ka vienkārši tu vadi raundu kā līderis +vel skrien meklēt izbēgušos,tas nav darbs līderim, bet tavam palīgam guardam.

 

Galu galā, par cik jau pirms neilga laika tiki brīdināts pat ar warningu par to,ka runā ar lielu muti, tapēc domāju,ka no mutiska brīdinājuma vairs nav vērts. WP iedots.

 

:tl:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×