Jump to content
linceens

[CT Unban] Angel

Recommended Posts

 

 

 [CTBAN] -----------------

 [CTBAN] Tu esi CT banots!

 [CTBAN] Banoja: Mercedes`

 [CTBAN] Iemesls: nezin noteikumus

 [CTBAN] Datums: 2018-01-19 20:50:06

 [CTBAN] -----------------

 

 

Tātad, piektdien, precīzāk 2018-01-19 20:50:06 saņēmu ct ban, iemesls - Nezin noteikums, tātad, kā pats raksturoju šo situāciju. 

 

Biju iegājis serverī uz 30min, jo vajadzēja nosist ātri laiku, tad nu izdomāju novadīt CT Hide And Seek, no ct neviens neko neteica, čatā nepiefiksēju kad mersis rakstīja ''Bija jau CT hns'', tad nu atvēru kameras, pēc kā sekoja CT Bans, pats mersis teica kad unbanu dos pirmdien, tad nu šodien ieejot serverī prasīju mersedesam unban, jo nevarēju sagaidīt kad tikšu atkal ct, mersis pēkšņi atbildēja - prasi unban pēc nedēļas, es īsti nesaprotu, šajā projektā ir atļauts maldināt spēlētājus? It īpaši ja es katru nedēļu noziedoju serverim? Nezinu, lai izsakās pats mersis. 

Paldies par atsaucību, ceru uz atbildi no augšas.

Link to comment
Share on other sites

No sākuma es tevi vēlējos pažēlot un uzlikt ctban uz 3dienām,bet redzot tavu attieksmi serverī un uzklausot citu adminu viedokli, nolēmu, ka tev labāk būtu jaizcieš tāds pats sods kā pārejiem jeb 1 nedēļa, būtībā unban es tev došu 5dien.Un tas, ka tu ziedo serverim, nenozīmē, ka tu dabūsi jebkādas atlaides serverī, tu esi tāds pats spelētājs kā pārējie.

 

Attiecīgi par maldināšanu, solījumus tev nekādus nedevu,mans uzskats par tevi mainījās šo 3 dienu laikā,sapratu, ka tu no kļūdām nemācies un neesi gatavs mainīties. 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×