Jump to content
DopeScott

Ieteikumi noteikumiem un spēlēm JB serverī.

Recommended Posts

Tā kā vēl ir neskaidrība starp dažiem JB noteikumiem, izdomāju ielikt dažus ieteikumus gan spēlēm, gan noteikumiem.

 

Sargiem (CT) aizliegts nošauts ieslodzīto, ja

  •  Ja tiek izmests smoke uz ieslodzīto baru 

Tā kā šodien nebija skaidrība ar šo noteikumu, manuprāt, ja ieslodzītais izmet smoke uz ieslodzīto baru tad CT var viņu nošaut, ja paspēj pirms smoke parādas, jo ar šo noteikumu sanāk tā, ka ieslodzītie var CT acīs priekšā uz baru(kur viņš pats atrodas) izmest smoke un CT var tikai skatīties kā ieslodzītie vilcina laiku. Uzrakstiju šo, jo adminiem bija citas domas par šito, lai būtu skaidrība.

 

 

  •  Kamēr kameras ir ciet, ieslodzītie drīkst neklausīt sargus un darīt ko vēlas. 

Šo noteikumu vajadzētu precizēt, jo es serverī bieži dzirdu, ka raunda sākumā daži ''speciāli''  terroristi saka, ka, ja kameras ir ciet vairs nevara vadīt. Domāju vajag parlabot uz ''Jā kameras tiek vienreiz atvērtas, tād līders var dot komandas, bet līderis nevar ''speciāli'' turēt kameras ciet, ja tur atrodas ieslodzītie.'' Tas ir domāts, ja ieslodzītie speciāli aizver kameras, tad līderim viņas ir jāatver 20-30 sekundžu ietvarā, bet viņš vēl var turpināt tos komandēt.

  •  
  •         Sargi nedrīkst komandēt:
  •             Box laikā (Skatīt Izņēmums*)
  •  
  •        Ja sargi ieslēdz komandu /box, tad neatkarīgi no jebkādām iepriekšējām pavēlēm - ir uzreiz jāboksējāsSargi nedrīkst ieslodzītajiem pavēlēt darīt kādas darbības;

Pievienot izņēmumu - ja pašizdomātās spēlēs vai ''shot for shot'' vajag !box, tad līderis var attiecīgi izveidot savus noteikumus. Piem, ja ir spēle, kur 2 T skatās viens uz otru ar AWP  un ir dota komanda nokustēties, un, ka var izmantot tikai AWP, T pēc !box ieslēgšanas var tikai šaut ar AWP un nekustēties. - reakcijas spēle.

 

Abi noteikumu par !box neskarīt viens ar otru?

 

  • Pievienot noteikumu/izņēmumu ''Vārdu spēle var beigties pasakot ''Pēdejais vards ir _____ vai Pirmais un pēdejais vārds ir _____''

 

  • Paslēpes(Hide 'n' Seek) - Šajā dienā sargi atver kameras un gaida ieroču istabā 40-60 sekundes, kamēr ieslodzītie paslēpjas; Sargi drīkst nošaut jebkuru ieslodzīto, kurš ir atrasts. Sargi drīkst iet būros, trubās, baseinos, kamerās tikai tad, kad laiks ir beidzies (00:00)

Domāju, ka vajag ļaut CT iet T zonās T-HNS, bet CT-HNS nevar iet T zonās, jo loģiski terroristi būs visticamāk paslēpušies spēlēs/ventos/secretos. Kāpec būtu jagaidā līdz 0:00 kamēr T izlien no T zonām? Pie dažiem GR atrodas arī venti, kur T var kempot līdz CT iziet no GR un T viegli tiek pie ieročiem un tad, visbiežāk, neizdevies T-HNS sanāk.

 

Runājot par T-HNS, domāju to var izveidot kā atsevišķu dienu, kur CT sākuma tiek 40-50 sekundes sasaldēti un tad viņi iet meklēt terroristus. Terroristi nevar pacelt primary ieroci, tikai pistoli.

CT var būt nodurti vai nošauti ar pistolēm. 

 

 

  • Pievienot noteikumu ''Ja līderis, pasaka, ka izdzīvo 1 T un līderis laicīgi neaptur spēli, kur pēdejais T nomirst, tad tas skaitās kā FK, bet ja pēdejie 2 vai vairāki T nomirst vienlaicīgi (1-2) sekundes ietvarā, tad tas neskaitās pie FK.

Ar tiem 2 pēdejiem T ir domāts, ka, var būt grūti apstādināt spēli, ja abi vienlaicīgi nomirst (1-2) sekundes ietvarā, tas ir neispējami, tad tie neskaitas pie FK, bet ja līderis tīri redz, ka 1 T ir palicis spēlē un viņš to laicīgi neapstādina tad tas skaitās ka FK.

 

 

 

  • Ja līderis ir noteicis cik T izdzīvos attiecīgajā spēle, tad, ja līderis neaptur spēli laicīgi tas ir FK ''skatīt Izņēmums'' izņēmums ir ja pēdejie 2 vai vairāki T nomirst vienlaicīgi (1-2) sekundes ietvarā, tad tas neskaitās pie FK un var turpināt vadīt.

 

Ieteikums izveidot Strelkas dienu, kur CT/T tiek atņemti visi ieroči un granātas, dienas laikā CT/T nevar pacelt ieročus. CT tiek iedots HP 400(1CT=3T). Dienai noteikumos citādi nav jēga, jo T var paņemt ieroci, CT nevar ar 100hp nodurt visus T, pietam ja T izmanto granātas.

 

Mix-Day izveidot par dienu, T tiek atņemti visi ieroči un granātas, T var joprojām nodurt CT, bet no viņiem ieročus nevar dabūt, CT var attiecīgi šaut nost T, kas nepilda dienas lomu, kad laiks sasniedzis 0:00 T var ņemt ieročus utt. Ja T, kas nodur CT kā zombijs vai jaguārs vai cita loma, kurai ir ļauts izmantot nazi, tad CT viņu nevar šaut, ja viņš nav parkāpis noteikumu.

 

 

Varat komentāros labot/piekrist/nepiekrist šīm iedejām vai dot savus ieteikumus!

 

Paldies par uzmanību!

Edited by DopeScott
Link to comment
Share on other sites

3. Šodien saskāros ar situāciju, ka čalis lomu dienā pasaka, ka ir frageris, paņem līderi, saka lai visi sastingst un šauj nost visus, kuri neklausīja viņa komandai tajā pašā laikā to neskaitot kā FK, tātad viņš nošāva 2 cilvēkus par neklausīšanu un teica, ka šim tik un tā ir 3 fragi. Neliekas loģiski.


 


Pašā lomu dienas aprakstā nav vajadzības pēc iekrāsotā punkta, esmu manījis to arī citos spēļu aprakstos, lieki.


 


Nedz pie apkopēja vai skursteņslauķa nav pierakstīts, ka viņi var nošaut tos, kuri ienāk konkrētajā zonā.


 


“1) Sargi nedrīkst komandēt:


·         Zombiju Dienā.


·         H'n'S dienā(CT/TS).


·         Free Day.


·         Box laikā (Skatīt Izņēmums*)”


·         Lomu diena???


 


“Lomu diena - Šī diena ir specifiska, ka katrs no sargiem izvēlas sev lomu, vienu lomu var izvēlēties tikai viens sargs. Šīs dienas ietvaros ir jāņem vērā arī visi citi JB servera un vispārējie serveru noteikumi. Šo dienu drīkst vadīt tikai tad, ja serverī ir vismaz 3 CT. Dienas ilgums ir viss raunds, kad laiks sasniedz 0:00, CT drīkst nošaut visus atlikušos ieslodzītos, izņemot pēdējo.


 


Frageris - Drīkst nošaut 3 ieslodzītos bez iemesla.


Apkopējs - Drīkst iet visās T zonās: kameras, baseins, būris u.c., izņemot trubas.


Skursteņslauķis - Drīkst iet trubās.


Gunroom sargs - Ir atbildīgs par to, lai T neienāktu ieroču istabā.


Policists - Atbildīgs par kārtību, drīkst nošaut ikvienu, kas saplēš ventu, stiklu, spiež pogas vai nogalina citus ieslodzītos un sargus.”


Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×