Jump to content
Gritzz

UNBAN Identy Jailbreak abusive Gritzz | Pvpro.com

Recommended Posts

1.Pilnais Bana Info - Izraksts no Consoles:Nav vai arī nejēdzu dabūt.

2.Paša paskaidrojums par situāciju:Tātad, šodien no Outpace norāvu 2 dienu banu uz JB serveri, reason:abusive.Situācija - Viss sākās ar to ka šodien vēlējos iegūt testu no kāda admina lai varu dabūt CT unbanu, tā nu tiku In-Game iztestēts un testu izturēju, jāsaka gan ka knapi, bet izturēju.Pēc maza laika domāju ieiešu pavadīt un pamācīšos jo nevienu adminu ON neredzēju, un manuprāt visvieglāk tomēr ir mācīties tādos laikos.Bieži vien ja ir labs otrs CT - pamāca un pasaka ja ko nepareizu esi izdarījis.Aizgāju pie CT, sākās pirmā spēlē un mazliet laikam nebiju piedomājis par noteikumiem pirms gāju pie CT, aizmirsu par T zonām - Pool, Venti un Kameras.Un iegāju T kamerā.Un momentāli norāvu CT banu.Pēc tam mazliet aizsvīlos jo manuprāt kam negadās, ja būtu ieguvis warningu no admina simts procentīgi būtu gājis atpakaļ pie T un tupējis, mācijies.Bet biju jau banots, centos atvainoties bet nekas tomēr neiznāca, admini strikti.Tad nu aizsvīlos un sāku mazliet runāt to ko nevajag līdz ar to arī ieguvu banānu.Vēlos personīgi atvainoties Outpace.Anyways, apsolos ka tas vairs neatkārtosies.Uz vēlvienu CT unbanu jau necerēt, bet ceru ka servera un-banu iegūšu pirms termiņa beigām.

 

Ar Cieņu - Gritzz.

 

P.S Trešo punktu nesapratu.

Link to comment
Share on other sites

Zinu ,ka iespējams warnu dabūšu ,bet vēlos nedaudz izpaust savas domas...

Sāksim ar to ,kā cilvēks var aizmirst ,ka kamerās ir aizliegts iejiet,ja tu pirms šīs mapes normāli nostāstiji ,ka  tās ir tzonas.
Otrkārt žēl ,ka demo nevar redzēt čata historiju ,bet neredzēju ,ka tu man būtu atvainojies par kko tu tik uzreiz sāki kko teikt ,ka nedaru savu darbu ,ka esmu stulbs ,ka nedodu tev tev brīdinājumu ,bet šis ir viens no galvenajiem noteikumiem manuprāt ,ka tu nevari prost iejiet randomā kamerā utt,lai dodu tev brīdinājumu kvai tev unbans tika izsniegts labi ,ja 60minūtes pirms atkal bana saņemšanas. Iespējams biju nedaudz stingrs uz tavu servera banu ,bet man nepatika tava attieksme serverī pret citiem spēlētājiem/ pašu serveri ,kā pats teici  "*DEAD* Gritzz | Pvpro.com : Da nah šito serveri, visi tikai krāpj naudu." un tad atkal sāki ,ka visi ir stulbi blablabla un ,ka te neatgriezīsies vai ko tamlīdzīgu. Un ir vieglāk iemācīties vadīt kad admins ir online ,lai parādītu tev kļūdas ko jāizlabo nevis prost adminu nav un "Man aizmirsās" un skraidīt pa kamerām utml.  Un vari nestāstīt ,ka pie teroristiem nevar iemācīties vadīt. Protams ,ja ir kkādi cilvēki kuri normāli nevada bet tikai frago būrī utml tad arī neiemācīsies ,bet ja pie ct ir pieņemsim anakins kurš labi māk vadīt tad tu viņā vari normāli ieklausīties kautvai lejuplādēt demo un noskatīties kaut 100x no viņa perspektīva ,lai saprastu kas un kā ir labāk. Ja vien neesi slikts un ar 0 zināšanām mēģini uzreiz pie ct ,jo sasniedzi noteikto stundu skaitu utt.

Es ctbanus nedodu uz ilgu laiku taka ,ja pāris reizes pārlasīsi un atcerēsies noteikumus tevi varēšu unbanot pēc ~3-5dienām ,ja maini negribēs tevi jau ātrāk unbanot. Par servera banu nezinu to ,lai rooti skatās caur paneli uz tavu čathistory.

+vismaz izmanto šīs dienas lietderīgi un lasi noteikumus līdz atceries. :)


Mapes :
Ctbans-

jb_vipinthemix_csgo

Jailbreak 2017-08-14 15:48 43.35 MB

Novilkt

Abusice-

jb_dust2_final2 Jailbreak 2017-08-14 16:30 75.13 MB Novilkt

Paldies par uzmanību.

Edited by Omas-garsigas-pusdienas
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×