Jump to content
Kronwell. B.

Par cik JB noteikumi ir smaga diskusija un visi ir slinki..

Recommended Posts

Jāmāk izvēlēties vārdus pareizos "dodās uz manis sarkano izveidoto apli " Tas pats ir ar būri kad pasaka izkries ārā no būra mirs ja ieslodzītājs izlec ārā tu viņu nedrīksti nošaut ! Ja vēlies , lai neviens neaizmug jāsaka pametīs būri mirs .

 

Attaisot kameras vaļā jādot sekojoša komanda tā izklausītos šāda "Visiem būt ar mugurām pret kameras izeju" mazāka iespēja nomirt . 

 

Tupus ar skatu uz leju ir viena no labākajām pavēlēm , šo pavēli izmanto līderis kad viņam kāds uzbrūk vai vairāki ieslodzītie aizmūk prom .

Link to comment
Share on other sites

Kādam nav ienācis prātā, ka mirstīgajam (man), kas vēlas pamēģināt šādi noteikumi jau ir kapi, lai saprastu, ko un kas ir legal un kas nē?
Noteikumiem būtu jābūt ātri saprotamiem, bet tavos labojumos pamanīju, ka ir uzvērumi un detaļas padziļināti, kas nozīmē, ka cilvēkam, kā autoskolā, jāiemācās "mazie super krutie jautājumiņi, jāiekaļ", lai varētu pilntiesīgāk spēlēt serverī.
Manuprāt pat esošie noteikumi ir par garu, bet ja reiz viņi tiešām ir darbojušies 5 gadus, tad šaubos, ka būtu nepieciešams labot tos tāpēc, ka kāds ir nepaklausījis, vai darījis muļķības.
Kā jau akka teica, vaina ir spēlētājos, nevis noteikumos.

Link to comment
Share on other sites

Kemij, principā bāzi iemācīties ir ez game, bet spēles un dienas mēs vadot arī palīdzam saprast, jo visiem ir pateikts, ka ir jāskaidro. Anyhoe, ierakstot !rules, izlec logs uz foruma topiku, kurā ir noteikumi, tā kā kaut vai katru raundu, kad nomirsti, vari palasīt un atkārtot zināšanas. :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×