Jump to content
Rausis

IDenty CS:GO Turnīri(diskusija).

IDenty CS:GO Turnīri.  

59 members have voted

  1. 1. Vai jūs vēlaties,lai šeit norisinātos klasiskie CS:GO 5v5 turnīri?

  2. 2. Kāda tipa turnīriem jūs dotu priekšroku?

    • Bezmaksas dalības maksu.
    • Maksas dalības maksu.
  3. 3. Cik Jūs būtu gatavi maksāt par turnīra dalību (no komandas)?



Recommended Posts

Doma nav slikta, esmu par visām četrām, taču ir dažas problēmas, ar kurām es saskartos, ja tiktu piedāvāta iespēja piedalīties šādā turnīrā. (Ceru, ka neesmu tāds vienīgais) Būtu baigi jauki, ja šis turnīrs tiktu veidots kaut kur, kur visas šīs pieteiktās komandas var satikties un uz vietas arī spēlēt (Ja nemaldos kaut kas līdzīgs bija tam exanimo), ņemot līdzi savus datorus, vai attiecīgi, ja ir maksas turnīrs, tiek sponsorēts dators. Manā gadījumā - es labprāt piedalītos, taču man ir portatīvais dators, kurš nav domāts spēlēm, tāpēc fps nav tik liels, cik to vēlētos, līdz ar to, ir iespējams spēlēt tikai konkrētas mapes. Pie datora nepavadu tik daudz laika, lai man būtu jaudīgs dators, tikai, lai spēlētu spēles. Runājot par šīm kartēm - man ir 17 gadi, taču man aizvien nav norēķinu kartes, jo neredzu tam vienkārši jēgu, tāpēc būtu jauki, ja nauda tiktu pieņemta arī skaidrā, uz vietas, pasākuma laikā, ja tas tiek veidots kaut kādā konkrētā vietā.

Kurš apmaksās telpas 50+ cilvēkiem (ja savācas 10 komandas), kā arī visi nedzīvo vienā pilsētā, tāpēc mani māc šaubas vai kāds gribētu, pieņemsim, no Talsiem vest savu datoru uz Rīgu.

Edited by haribo`
Link to comment
Share on other sites

Uzreiz tā un jautāt naudiņu kā dalības maksu varbūt ari nevajadzētu jautāt,bet,piemeram,tos pašus skinus(noteiktu summu no komandas) būtu tīri okey  + organizātori piemestu kko klāt no sevis un būtu diezgan nice balvas par ko pacīnīties. No manis būs īpaša balva turnīra mvp spēlētājam!!

 

Galvenais tikai sadomāt kko ar serveri, lai nav nekādu problēmu,ka vienam tas otram šitas B)

Link to comment
Share on other sites

Es neatceros īsti cik reizes es mēģināju kautko izveidot ar švakām balvām (kautkādi awardi forumā un vipi serveros)... daudzi itkā pieteicās, bet tā arī tie turnīri nekad nenotika un neviens neizspēleja.

 

Toties, ja ir dalības maksa, tad cita runa. 

 

Vēl jau variants - atrast sponsoru :D

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×