Jump to content
Go Hārds.

NBA Spams

Recommended Posts

Es nesaprotu, kas pie velna ar rocketiem notika otrajā halfā? Viņi pabeidz pirmo halfu ar 61 punktu, visu laiku bijis reāli 10-15 punktu leads. Un bams, 24 punkti otrajā halfā. Ja nebūtu tik švaki gājis otrajā halfā, būtu arī paņēmuši. Bet nu, vienīgais labums tagad ir tāds, ka būs mājas spēle 7tā. I hope CP3 arī varēs kapāt.

Un šodien jau pirmais game 7, ņemot vērā, ka Bostonai tā būs mājas spēle, Caviem atkal varētu būt pagrūti. Reāli, pat Kevins vairs nav, Lebrons varēs viens dirsu plēst un cerēt, ka starteri kopā iemetīs vairāk par viņu.

 

Link to comment
Share on other sites

zināju, ka viņš panāks to, ko viņš vienmēr ir spējis. tas nav tā, ka man nepatīk bostona, bet man patīk iešpļaut sejā tiem, kuri neticēja, ka viņš vispār tiks kaut kur. :D

skatoties visus video, izskatījās, ka viņš bija galīgi saguris pēc spēles. es ceru, ka Kevinam nekas traks ar to galvu nav un varēs jau atsākt spēlēt finālā, tas palīdzētu imo, ja viņš saņemtos.

Link to comment
Share on other sites

Baigais prieks par LeBronu, ne katrs var nospēlēt 48min. Tomēr aizvilka komandu līdz fināliem.

Nu cerams pretī nāks Rocketi un tad viss jau ir iespējams. :)

Par Cavs .

Edited by OSHA
Link to comment
Share on other sites

Rockets vienkārši nochoko uz home court. Kā pie velna var aizmest garām 27 3pterus (u miss a lot, stop fking shooting 3s) ?! Saprotu, ka CP3 nebija, bet cmon, u have to do better than that.

 

Kopējie stati -

dLLmUwT.png

 

rSc5lEI.png

 

video - 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Es nevaru iedomāties, ko domā tie cilvēki, kas saka, ka šis zaudējums ir LeBrona vaina. Like cmon, wtf are u thinking?? 

Klīvlendai būtu jauzceļ Lebronam statuja pilsētas centrā or something, dēļ tā , kā viņš solo ir izvilcis Cavs līdz NBA fināliem, knapi tiekot garām labai Pacers komandai, un arī uz savas muguras aizvilka visu komandu gar Raptoriem un Celtics. Un neaizmirsīsim arī par 2016 gada fināliem , kur viņš Klīvlendai atnesa pirmo gredzenu ilgu gadu laikā.

Šis zaudējums vispār nav Lebrona vaina, vairāk gan tiesnešu vaina, un pārejo Cavs choking. George Hill bija jātrāpa tas free throws, un tad spēle būtu uzvarēta imo. 

Bet es vēlaizvien nesaprotu ko pie velna domāja Henny God..

 

9XIG0zj.png

 

Link to comment
Share on other sites

Warriors sweepo LeBronu, nu žēl LeBrona protams, bet nu viņa komanda ir trash. Ceru, ka nākamsezon neredzēšu viņu Cavs kreklā.

 

Link to comment
Share on other sites

Oooof, KD mēģināja panākt lai Curry's iegūst MVP , bet neizdevās laikam dēļ game 3 , kur Curry'am bija bad shooting. Bet nu congrats to Warriors, back 2 back champs, 3x champs in 4years. 

 

The Dynasty is here.

 

ps. Tomēr vēlaizvien nesaprotu, kāpēc tik daudzi heito warriorus? Viņi savu komandu izveidoja no nekā, viņiem nekad nav bijis top picks, Curry bija septītais pick, Klay's bija vienpadsmitais pick, un Draymond's vispār bija 35 picks. Lielākā daļa no viņu komandas ir veidota , no late pickiem. Labi jā , viņiem ir KD , bet kura komanda nemēģinātu dabūt KD? Visi mēģinātu, un viņiem tas izdevās. 

 

Edited by blurryface
Link to comment
Share on other sites

Heito jau nevis warriors, bet Durantu, jo bija "if you can't beat them, join them" variants. Lai nu kā, es neheitoju. Gan ar Curry, kleju un greenu durants spēlēja team USA, kāpēc lai neietu pie viņiem, ja viņam pašam tā likās labāk? Tad, kad Lebrons aizgāja uz Heat, tad sliktu teica tikai Cavs fani, bet pārējiem viss patika. Ironiski, ka Lebrons atgriezās komandā, kuras fani dedzināja viņa kreklu :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×