Jump to content
Jorens

Atņemt dzīvniekam rec/anti iespējas ACC pieteikumos.

REC/ANTI iespējas  

12 members have voted

  1. 1. Vai dzīvniekam atņemt REC/ANTI iespējas ACC pieteikumos?



Recommended Posts

Pēc virsraksta jau var noprast par ko es šeit taisos rakstīt.

1) Atņemt dzīvniekam rec/anti balsošanas tiesības, jo viņš loģiski neprot pamatot kāpēc viņam būtu jāliek anti ACC pieteikumā.

 

2) Kas tas vispār tāds ir? - "xd" Kā to saprast spiežot anti uzrakstīt "xd". Neko smieklīgu nesaskatu - ACC pieteikums šeit - http://identy.lv/apply/index/68

 

3)Parunājiet un ieskaidrojiet šim 23 gadus vecajam cilvēkam lai izsakās cilvēcīgi jebkur, tajā pašā ACC pieteikumā, tā lai viņam tas iespiežās galvā uz visu mūžu.

 

Cerams, ka tas tiešām tiks ņemts vērā.

Paldies!

 

P.S Palūgšu viņa ANTI izdzēst ārā no mana ACC pieteikuma.

Edited by Jorens
Link to comment
Share on other sites

Man pie reizes jautājums, kāpēc parasti lietotāji nevar izteikties??? Es uzskatu tādā veida, ka visi var ierakstīt par spēlētāju var vairāk spriest par cilvēku un objektīvāk izvērtēt iespēju dot statusu. Dažreiz Game admin teiktas vai citu augstāk stāvošo teiktais viedoklis  vārd sakot nekam neder.Kā arī drauga būšanas pēc atbalsta cilvēku. Spriežu pēc pieredzes, cik nu daudzos forumos esmu bijis. Šādas lietas pamanījis esmu. Tiem, kas bullshitu raksta modi varētu parupēties, lai viņiem acc pieteikumu sadaļā nav piekļuves.

 

Mazliet off topic sorry.

Edited by NotFunny*
Link to comment
Share on other sites

Patiesībā līdzīgi ir ar banu iemeslu paskaidrošanu. Ar iemeslu Abuse katrai apelācijai ir savs storijs un to rakstot pēc būtības grūtāk izvērtet pārkāpumu. Vel intresantāk, kā jūs arenā izvērtējat kuram noņemt perm. muti, jo nevienmēr pārkāpums ir bijis tik nosodāms un ja kāds griežas pie jums ar lūgumu noņemt liegumu, vai jūs atceraties par ko vispār bija liegums?

Link to comment
Share on other sites

nē xd xd xd x100000jorenam. :( 

 

 

Domāju Dzīvnieks ir pelnījis šo opciju lietot arī turpmāk,jo anti bieži vien uzkurina cilvēkus,kā jorenu.

 Bet Joren no manis ir REC! :) 

 

Link to comment
Share on other sites

Dzivnieka un Linarda ANTI atbildes tiks dzēstas,bet tās noteikti neietekmē tavu iespēju iegūt ACC šeit.

Par parasto lietotāju izteikšanos jau bija diskusija ,ka kaut kādi "random" jauni lietotāji bezjēdzīgi un nepamatoti izteicās,tāpēc tas tika atspejots. Tā kā tagad situācija ir mainījusies,pieļauju,ka to opciju arī mainīs.

Cita off topika tēma, es pats nevaru spriest par viņiem,Walters varēs pakomentēt.


P.S. Turpmāk šādus topikus neveidot. Tas,ka Tu ienīsti kādu noteiktu cilveku nenozīmē ka ir jāveido aptauja visam komūnam,savas nepatikas vari privāti adminiem pastastīt. Paldies.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×