Jump to content
Students

Čuš skaļrunim

Recommended Posts

Labrīt / Labdien / Labvakar, IDenty vīr, meit!

 

Tā situācija ir šāda,

 

Ir portatīvais dators, samērā svaigs, kopts, vakar atgriezos laukos, ieslēdzu pc, paskatīju video, seriālu, patom izdomāju uzšaut cs'u, protams , ar oriģinālo laptota skaņu nespēlēju, pievienoju austiņas, kapāju, kapāju, beidzu kapāt, atvienoju austiņas, šo to padarīju vēl pa pc, tad pēc neliela brīža sāku saprast, ka nemaz nav nekādas skaņas, ne mūzika, ne video, ne arī paša windows, teikšu tā, mistisk pazuda, bet ir tā, ka vadu pievienojot atpakaļ, kā , piemēram , austiņu, vai mūzika akustiku, no šiem prištikiem viss iet čotka, bet līdz ko izņemu vadu ārā no pc, tā klusums. Ir varianti, kas par problem, ko iesākt?

 

Draiveri jaunākie, google izložņāta caur visiem kaktiem, nekur nekādu problēmu, bet skaņa nenāk ārā no paša pc, iebūvētajiem skaļruņiem.

 

Iespējams pastāv varbūtība, ka tieši ar šādu problēmu ir sastapies kāds no jums.

Ko šādu jau lūdzu palīdzību no lietotāja, faz, diemžēl mums nekas nesanāca, tāpēc ceru uz lielāko atsaucību.

 

Lai vai kā, pilnīg negribās vest uz kaut kādiem garantijas remontiem, jo tur nu noteikti būs mēnesis jāatgriež, bezcerības gadījuma diemžēl cits nekas neatliks, kā to darīt.

 

Gaidu jūsu viedokļus,

Paldies!

 

Ar cieņu, Stud

Link to comment
Share on other sites

Man bija HP mini dators un bija tieši šāda problēma , ka ar austiņām ( tumbām) viss skanēja ideāli , bet defaultie skaļrunīši (izraujot tumbas , austiņas) , laptopam nestrādāja , aiznesot uz remontu , izrādījās ka mani skaļrunīši bija noviebušies un bija jāgādā jauni :/

Edited by Zingo^
Link to comment
Share on other sites

Paldies par atsaucību, kas neizrādīja vienaldzību , bet apstājos pie akkas ieteikuma, tik tālu, kā līdz skaļruņa iestatījumiem tiku, uzspiedu peles otru taustiņu, un mani izbrīnīja viena lieta, man tādu, kā default  opciju iestatīt nemaz nepiedāvā, vispār tādas ailītes nav. 

 

5606a94bc879alsaxxhr1443277131.jpg

 

Iespējams ir kāda cita pieeja tam visam, lai varētu iestatīt, kā noklusējumu ( default ) ?

 

Būšu sajūsmināts par jebkuru ieteikumu, kā nonākt pie pozitīva snieguma.

 

ty

 

Link to comment
Share on other sites

Ja redzamajā screenshot'ā tie ir deff. skaļruņi - tad, laikam tomēr vajag pievērst aci pašai tehnikai aka pīkstuļiem (varbūt tiešām kāda brāķēto pc sērija, kas moka cilvēkus ar vārgiem pīkstuļiem) - jo cik skatos pēc attēja, tad sistēma saka, ka jāskan... Neko vairāk pēc dotās un redzētās info izdomāt nevaru (tik ka vaina ir aparatūrā).

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×