Jump to content
emQ -

Izpalīdzēsiet ? # Steam

Recommended Posts

Man ir jautājums sakarā ar community baniem . Kādos sakaros viņus var dabūt ? Par ko viņi tiek likti ? Piemēram , man ir 2 steam accounti ar community baniem , abus pa 2 eur dabūju , kā iegāju , pēc 10 min uzmetās community bans . Neziniet kas par štelli ? Vai ir kautkāda automātiska lieta, vai kas ?

Link to comment
Share on other sites

Un es nesaprotu , ko man rakstīt supportam tādā lietā ? - Esmu rakstījis, bet atbildes nekad nesaņemu, varbūt ir kāds ieteikums ?

Link to comment
Share on other sites

Teorētiski, viņiem nekādas atbildes tev nav jāsniedz, par cik banus viņi var dalīt bez paskaidrojumiem. Bet, community banus (pretēji VAC baniem), tev ir iespēja apsūdzēt, ja esi tos saņēmis nepatiesi.

Tikai iesaku rakstīt supportam no accounta, kas ir tavs (sākotnēji reģistrēts no tavas e-pasta adreses, pirkumi uz tava vārda utt), nevis no kaut kādiem kreisi pirktiem accountiem, jo, kā tu jau varbūt zināji, accountu pirkšana/pārdošana ir pret jūzeru licenzes agreementu, kas bieži noved pie accountu baniem. :) Sen jau esmu teicis, cik stulbi ir pirkt kaut kādus accountus, kuri nav tavi, jo ne sū tu nezini, kas ar viņu ir darīts. Pie tam, uztaisīt accountu un nopirkt spēles cd-keju uz atlaidi ir daudz izdevīgāk un nav jāuztraucas par šāda veida šmucēm.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×