Jump to content
EMB

Challenge priekš nometnes

Recommended Posts

Tuvojas pirmkursnieku nometne un, lai to padarītu interesantāku esmu sadomājis dažādu izaicinājumus (challenge). Tātad nometne ir 3 dienas, tik ilgi arī ilgst izaicinājumi. Pašlaik man ir aptrūkušās idejas izaicinājumiem, tāpēc lūdzu jūs piemest man dažas idejas. Par katru izaicinājumu, kas man patiks es iedošu 0.25 id cash. Četri labi izaicinājumi un 1ID cash kabatā.

Link to comment
Share on other sites

Bļed, jūs zinat, kas ir nometne? Iet runa par challenge, ko tu vari izdarīt dabā, pie ugunskura. Nelikšu es cilvēkiem skatīties tur video, jo nahuj tos telefonus un nelikšu es ēst visādus sūdus. Tajā nometnē cilvēki redz viens otru pirmo reizi!! Piemērs izaicinājumam - uzzināt vai Martai ir kāds brālis vai māsa, vai sapīt kādai Artūram Krūzei bizi. Tā, lai cilvēki viens otru iepazīst. Protams, ka vārdi būs citi.

Link to comment
Share on other sites

Challange būs grupās vai individāls?

 

individuāls

Būs jāvelk arā no groziņa, es biju izdomājis, ka viņiem jābūt personalizētiem.

 

Piemēram, pieskaries Jānim Grasim pie elkoņa, vai dabū buču uz vaiga no Elīzas Ozoliņas utt.

Link to comment
Share on other sites

Personai jāizdara tā,lai blakus sēdošā persona nosarktu.

Šim cilvēkam ir jāiet pa apli un pie katra cilvēka ir jānosauc kāda laba īpašība.

 

Edited by pingwīns
Link to comment
Share on other sites

Pateikt kādu komplimentu personai, kas stāv pa labi

Mirkšķināšanas sacensības ar personu, kas atrodās pa kreisi. (skatās viens otram acīs bez mirkšķināšanas, līdz viens no abiem pamirkšķina acis)

Jānosauc 20 kaut kādas lietas, piemēram zivis, apģērbu veikali u.c. Šo lietu varētu izvēlēties kāds cits no visas grupas un beigās tik lietas cik nenosauca, tik daudz reizes atspiežās ar to personu, kas izvēlējās tēmu uz muguras.

Ar personu, kas atrodās pretī uz pleciem, piecas reizes jāpietupjās.

 

varbūt kaut kur palaidu garām, bet nepamanīju īsti kur rakstīts cik veci būs tie kas piedalīsies. Ja mazi bērni tad pēdējos divus laikam var izsvītrot. Anyway, ja izdomāšu vēl kaut ko, tad papildināšu.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×