Jump to content
Silent.

Unban DD2 wh Quannage.

Recommended Posts

1. Pilnais bana info izraksts no konsoles- Kicked : You are BANNED. Check your console

2. Paša paskaidrojums par situāciju- Es netaisos neko komentēt,gribu redzēt cik jums pieredzējuši BT.
3. HLTV no šejienes! (ar precīzu laiku, kurā notika pārkāpums) 
http://identy.lv/hltv/dd2/02-05-2015
3*Demo fails no tavas cstrike mepītes ar nosaukumu "identy_serveris_demo.dem" http://failiem.lv/u/ontnjpg#
4. Tavs protokols, kuru izmanto (47p/48p) 48p
5. Links uz Tavu banu (atrodams šeit
http://identy.lv/bans/index/2146
6. Ja admins ir paņēmis skrīnšotus, tad tie no savas cstrike mapes jāsapako un jāpievieno šeit. Nepaņēma laikam,hujova,būtu diezgan labi bijis ja būtu uzņēmis,aprautos.

Edited by Silent.
Link to comment
Share on other sites

Izskaidro pirmo šāvienu, lūdzu, jo brīdī, kad izšāvi ar deagle, pretinieks bija redzams vot šitik (pretinieks ir aiz sienas, kreisajā pusē):

Skrīns

 

Next fraguci var labi redzēt, tur es nepiesienos. Un šoreiz arī nekāds mistiskais prefairs nebija.

Nākamajā roundā tu izšauj tieši tur pat. Un arī pretinieks nav redzams (bet ir aiz sienas, mazliet slīpumā, kreisajā pusē). Kāpēc?

 

Skrīns2

 

Katrā ziņā, man rodas jautājums adminam - vai bans likts balstoties uz šīm epizodēm vai arī kādām citām?

Link to comment
Share on other sites

šīs divas vietas , pluss kad skrēja pa a1 , pagriezās un sāka šaut pa zaļajām kastēm CT bāzē netālu no centra durvīm , prosta nekā nevarēja redzēt pretinieku.

 

Dēmo pārskatīju 3x , un vēlazvien palieku pie tā ka viņš nav tīrs

Link to comment
Share on other sites

CT respā var redzēt pretinieka ieroci, tas tikai tā - starp citu. bet par tiem prefairiem gan es gribu dzirdēt, kāds ir tas domu gājiens bijis

Link to comment
Share on other sites

Nezinu, ko man tur skaidrot, jo tāpat nezināmām spēlētājam neticēsiet uz vārda- nākamreiz iesaku screenus uzņemt, jo tie pasaka vairāk nekā visu pieredze.

Nu tātad pirmais frags ar deaglu, nebūtu nobanojis tik ātri, būtu redzējuši, ka es ikreiz izšauj izskrienot no tās vietas,jo tas ir paredzami ka tur kāds stāvēs. Tā ir mana atbilde arī par otro screenu. Spēle nebalstās uz skraidīšanu un šaušanu tik uz redzamo. Nav pirmais bans galu galā. Es taisīju cover pirms skrēju uz a1. Ā un aizmirsu pieminēt, ka es zināju ka viņš tur stāv aiz sienas ? Loģika protams, kārtējais frageris, kurš stāvēs aiz stūra, gaidīs kamēr skriešu pakaļ, vai aizskriešu a1 un no muguras mani novāks.

Edited by Silent.
Link to comment
Share on other sites

Man gan Centrs neliekas kā vieta, kur šaut lodes uz dullo, skrienot no T's side, jo vienkārši un pavisam loģiski domājot, kamēr tu nopērc itemus (ja to nedari ar pelīti) un skrien uz A1, CT visbiežāk nespēj tik ātri izskriet no turienes. Labi, demo ir pārāk īss un epizodes ir mistiskas, bet to, ka saki, ka esi pieradis tā darīt - apstrīdēt es nevaru, jo nav pierādījumu. Banu ņemu nost, balstoties uz to, ka bans uzlikts par ātru. Būtu garāks demo - varētu izvērtēt konkrētāk.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×