Jump to content

Silent.

Lietotājs
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

About Silent.

  • Birthday 11/29/1997

Profile Information

  • Dzimums
    Vīrietis

Recent Profile Visitors

2805 profile views

Silent.'s Achievements

  1. Nezinu, ko man tur skaidrot, jo tāpat nezināmām spēlētājam neticēsiet uz vārda- nākamreiz iesaku screenus uzņemt, jo tie pasaka vairāk nekā visu pieredze. Nu tātad pirmais frags ar deaglu, nebūtu nobanojis tik ātri, būtu redzējuši, ka es ikreiz izšauj izskrienot no tās vietas,jo tas ir paredzami ka tur kāds stāvēs. Tā ir mana atbilde arī par otro screenu. Spēle nebalstās uz skraidīšanu un šaušanu tik uz redzamo. Nav pirmais bans galu galā. Es taisīju cover pirms skrēju uz a1. Ā un aizmirsu pieminēt, ka es zināju ka viņš tur stāv aiz sienas ? Loģika protams, kārtējais frageris, kurš stāvēs aiz stūra, gaidīs kamēr skriešu pakaļ, vai aizskriešu a1 un no muguras mani novāks.
  2. 1. Pilnais bana info izraksts no konsoles- Kicked : You are BANNED. Check your console 2. Paša paskaidrojums par situāciju- Es netaisos neko komentēt,gribu redzēt cik jums pieredzējuši BT. 3. HLTV no šejienes! (ar precīzu laiku, kurā notika pārkāpums) http://identy.lv/hltv/dd2/02-05-2015 3*. Demo fails no tavas cstrike mepītes ar nosaukumu "identy_serveris_demo.dem" http://failiem.lv/u/ontnjpg# 4. Tavs protokols, kuru izmanto (47p/48p) 48p 5. Links uz Tavu banu (atrodams šeit) http://identy.lv/bans/index/2146 6. Ja admins ir paņēmis skrīnšotus, tad tie no savas cstrike mapes jāsapako un jāpievieno šeit. Nepaņēma laikam,hujova,būtu diezgan labi bijis ja būtu uzņēmis,aprautos.
  3. Silent.

    Sveicam Taporzz

    Apsveicu.. audz liels. Dzer ar meru.
  4. Silent.

    Orientācija

    Oj,man skjiet ka nevienam nav problemu. Kaut esmu Jauninjais, neko daudz ne...... Bet ir jaciena visadi cilveki.
  5. Parkapeja niks- lolipop Parkapeja IP ar skrinu vai linku (lai uzzinatu ip, raksti konsule xlist)- 78.84.239.53 Demo, kura notiek parkapums (IDenty_serveris_DEMO.dem)- http://failiem.lv/u/youtpqi Aptuvenais laiks ieks demo, kur redzams parkapums- Uzreiz. Parkapums (piem. wallhack)- aim+wallhack Serveris kura tas notika (dd2, surf, hns, jb, war3) dd2
  6. Ahh, paldies tgt vis ir kartiba. Varat slegt.
  7. Nu man ar Cs ir tada maza kibele , ka pirms dazham dienam bija vis okee. Nu bet tgt. huh. Nu lieta tada ka man visu laiku nestrada A/D pogas kad eju, megjinaju caur Optioniem ko sahrukjit. Bet neka. Parasti kad spele ej uz priekshu var iet uz saniem vienlaicigi, bet tgt neka vaig apstaties un tad var tik uz saniem, es nesaprotu kas par lietu. Uzspiedu uz Use Defaults , varbut vis samainisies atpakalj ,bet tikunta neka.. Un tik nekadu , parinstele cs.
×