Jump to content
Zangisters

Latvijas izlase atkal uzvar Slovākiju..

Recommended Posts

Uz noraidīto soliņa devās abi hokejisti, bet slovākam bija saņēmis par divām minūtēm vairāk, tāpēc mājinieki tika pie vairākuma. Šoreiz to viena vīra pārsvaru izdevās izmantot, kad precīzi no uzbrukuma zonas vidus zem pārliktņa ar plaukstas metienu ripu raidīja Kaspars Daugaviņš.

 

 

 Latvija izturēja, pārcieta arī slovāku nākamos uzbrukumus, bet 48. minūtē atvēsināja sāncenšus ar otro vārtu guvumu. Viss sākās ar tālu Sotnieka piespēli, turpinājās ar Dārziņa atvēzienu un piespēli Daugaviņam un beidzās ar kapteiņa precīzu metienu virs Laco pleca – 2:0!

 

Septiņas ar pusi minūtes līdz pamatlaika beigām Slovākija intrigu atjaunoja. Mājinieki pie tālā vārtu staba bez uzraudzības bija pametušu Hudāčeku, kurš šoreiz prata sarūgtināt Muštukovu un Latvijas izlases līdzjutējus. 

 

Aleksandrs Beļavskis tūlīt pat sauca komandu uz pusminūtes apspriedi. Trenera bažas par mača izskaņu izrādījās pamatoties, jo pamatlaika priekšpēdējā minūtē nāca vēlreiz sarūgtinājums – Hudāčeks šoreiz bija piespēlētājs, bet ar spēcīgu un precīzu metienu, neapturot ripu, izcēlās eksrīdzinieks Tomašs Surovijs. Atlikušajā laikā rezultāts nemainījās, kas nozīmēja, ka Latvijas un Slovākijas otrajā spēlē būs papildlaiks.

 

Sēriju ar precīzu metienu atklāja Dārziņš, bet pēc Radislava Deja metiena ripa lidoja garām vārtiem. Diemžēl Bukartam dubultot pārsvaru neizdevās - ripa iestrēga Konrāda kājsargos –, bet Muštukovs palika nepārspēts, atvairot Daņo metienu. Punktu sērijai un spēlei varēja pielikt Daugaviņš.

Link to comment
Share on other sites

Smagi mums ies, pat ļoti smagi,

tagad pirmajā spēlē, galvenais nepiedzīvot sagrāvi. 

Lai izdodas, turēšu īkšķus par latviešiem un ceru būs kāds arī prognožu spēles konkursiņš drīzumā. :)

Link to comment
Share on other sites

Ganjau,ka nepadirsīsim, reāli salīdzinot ar pagājušo gadu, kā nospēlējām tad vienkārši cepure nost . Turam īkšķus par mūsējiem . ^^

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×