Jump to content
Zangisters

Latvijas izlase sagrauj Slovākiju..

Recommended Posts

Latvijas hokeja izlase priekšpēdējā pārbaudes spēlē pirms pasaules čempionāta ar 5:1 pārspēja spēcīgo Slovākijas izlasi. Divi vārti Jānim Spruktam, bet ar trīs punktiem izcēlās Roberts Bukarts.

 

 13. minūtē Sprukts revanšējās un pēc nokļūšanas vārtu priekšā atklāja rezultātu, kamēr perioda izskaņā Kaspars Saulietis un Sprukts katrs iemeta pa golam, radot kārtīgu nokdaunu viesu nometnē - pēc pirmā perioda 3:0 Latvijas labā.

 

 Latvija un pusminūti pirms perioda noslēguma panāca jau graujošo 4:0. Eleganti nospēlēja Miķelis Rēdlihs, vārtu priekšā uzvelkot uz sevi vairākus aizsargus un pirms nostumšanas malā paspēja piespēlēt Bukartam, kurš iemeta tukšajā vārtu stūrī un guva savu trešo rezultativitātes punktu spēlē.

 

Masaļskim sausā gan neizdevās palikt, par ko parūpējās viņa bijušais komandas biedrs Milans Jurčina, nelielā haosā nogādājot ripu viņa vārtos.

 

 Tas gan netraucēja Latvijai gūt piektos vārtus, jo pēdējās sekundēs Daugaviņa izrāvienu pret vārtiem kavēja pretinieks un tika nozīmēts bullītis. Latvijas uzbrucējs bullīti uzsāka, vadot ripu ar nūjas galu, taču pēc pietuvošanās vārtsargam nomānīja to un eleganti raidīja ripu vārtos.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×