Jump to content
PostCollector

Dazi ieteikumi @ JB

Recommended Posts

veiki , velejos iedvesmot jums galvas kautko jaunu, lai serveris butu interesantaks.

 

1. Pievienot noteikumu.  

 

Tapat ká trubam, lai ari ir kameram. Lidz admina noteiktajam laikam ,cilvekam ir jaiziet ara no kameras un vispar nedrikst atrasties kamera. Kapec? Jail_jungle,jail_crime un vel dazadas mapes ir tadas probelmas ,ka tas kameras ir grutas, lielas,CT tad ari neatradis un jega.. tu piemeram esi TS, visu roundu nosedi kamera, parejos nosauj, a pedejais pectam iznak no kameras laimigs

 

2. Jauna ideja- Jauns mix day characters.

 

Kengurs- Izdzirdot vardu kengurs, jabut diviem terroristiem, Viens bus lielais un otrs mazais Kengurs..

 

Lidzigs ir pingvinam.  Mazais kengurs pietupjas un tupjot iet uz prieksu, nevis ar leno gaitu, bet parasti tupjus, bet lielais kengurs ir vinam tiesi aiz muguras, mazais kengurs skaitas kipa vins ir vina soma, un tapec mazais ir leja un kengurs augsha. - nebus - mirs. Tapec atri ir javienojas kurs bus mazais un lielais. Kenguri var lekat, durstities tikai ar m1, vini nedrikst tupties, skriet. 

 

 

Sniegavirs- Jabut 3 terroristiem, ja tomer trukst var but 5 terroristiem, viens pietupjas, otrs lec uz pirma cilveka galvas, otrais pietupjas, tresais uzlec uz otra cilveka galvas un pectam vini tupjus iet uz jebkurieni, ja vini neies, drikst iesaut,nevis nosaut,vini nedrikst piecelties ,lekat, bet durt ar m1, viniem jabut visiem , ja grib var but vairak uz viena sniega vira. Jabut pietupjusajiem un kautkur jaiet. 

 

 

Dinazaurs- Dinazaurs skrien virsu visiem CT, CT kops iespejas atrak ir jabeg, jeb jaslepjas.Dinazauram ir jadur ar m2, nedrikst durt ar m1, vini var skriet, bet nedrikst tupties, lekat.

Kategoriski aizliegts izmantot TS ierocus, tapat ka strelkai, savadak slay/ban.  Ja TS dur CT ar m1, CT drikst nogalinat to, ja dur ar m2 ,tad kategoriski ir aizliegts saut. CT ir jaslepjas , jabeg.  Vini drikst hiloties, ja vinu sadursta. Ja TS dur CT, tad CT ir jaizvairas no duriniem, nedrikst izmantot ieroci saujot vinam ,taja gadijuma izvairoties. Uzrakstiju visu ko vini var darit/ nevar. Tapec CT labak nemt ierocus, ja nu gadijuma TS dara ko nedrikst darit Dinazaurs.

 

Uz visiem siem rakstitajiem characteriem attiecas lieta, ka neviens no siem characteriem nedrikst iet GR. Rezultata- mirs. 

 

ja kadu characteru nesapratat drosi rakstat, atbildesu. 

 

Zinu ,ka sie mix day characteri nav pasi labaki, un nav standarta, bet jadoma intelegenti.  

 

Varat ari kautko pamainit ,ja gribat.  Nav jabut tiesi ka man, bet nu man liekas pec mana rakstita ir daudz labak, neka citu izdomas, bet nu jusu izvele :)!

Edited by ezpizzy
Link to comment
Share on other sites

Sniegavīrs vienīgais izklausās good. Un pa to slay kamerās, tomer ir jāatrod pašiem jo no tā nebūs jēga. Vienkārši paņem kādu stiprāku wepu un shauj caur sienām. :)

Link to comment
Share on other sites

1) tādās situācijās admini slapo/slayo :< Lieki

 

2) neviens mix day chars nav jēdzīgs, jo kā jau augstāk teica, ka terori nesadarbosies, tad ct nofragos kādu, bet ts atkal pukstēs, ka FK jo meklēja savējo utt.. NĒ

un par DInazauru arī NĒ, jo tas ir gandrīz tas pats gepards :< un nevajag mums visādu Dinazaurus un visus pokemonus :<

Link to comment
Share on other sites

Visi čarakteri, kuros ir teamworks pretty much sūkās, jo terori ir egoisti un nespēs ne paiet tupus, ne uztaisīt torni no diviem cilvēkiem.

 

Pilnīga taisnība. Ja pat ar CT palīdzību ir reizes kad T ir grūti izveidot torni, tad bez tās būs diezgan neiespējami, kur nu vēl kaut kur visiem iet reizē kā tikai taisni.

 

Par kamerā sēdēšanu. Īpašī neatminos gadijumus, ka apšautu visus T kas piedalās dienā un atstātu tikai to, kas sēž kamerā. Tam ir domāti admini kas nosaka laiku līdz cikiem var atrasties trubā/kamerā lai nekavētu dienu.

Link to comment
Share on other sites

Mmm, par to trubām tā jau ir tagad, ja kāds kempo trubās, tad admins vienkārši uzraksta piemēram 2:30 trubā slay, tā jau ir tagad.

 

Bet par tiem mixday, charekteriem, nezinu neviens kautkā neieintresēja, kā nekā tā ir nevadāmā diena, un teamwork ir ļoti grūts ja kāds nesadarbojas tad visi mirst, ANTI!

 

p.s - tev kā fragerim tas noteikti patiktu, bet nēē

Edited by archijinjs
Link to comment
Share on other sites

Dinozaurs - kkas slims, ANTI

Sniegavīrs - Var jau būt arī 2 bumbas. Var mēģināt, REC

Ķengurs - nepiesaistīja, ANTI

Kameru noteikums - no. Tak katram savu labumu jāizcīna...

Link to comment
Share on other sites

Neviens nebūs mix day klāt, jo būs liels 4akars, kamēr sadalīsies pa 2 vai 3. 

 

+ par tām kamerām tas nav pielikts noteikumos, bet tas ir pašsaprotami, ja sēž tad slay tā pat kā ar trubām.

 

Domāju varat taisīt ciet šo pasākumu, jo ar šiem papildinājumiem būs lielāks haos un nevarēs neko saprast.

Link to comment
Share on other sites

Ja jb nebūtu kļuvis par mazo puiku fragošanu,tad varētu ievietot Sniegavīru,izklausījās tīri interesanti,bet visticamāk notiktu tā,ka ja nepaspētu pāris sekundēs,CT nofragotu... JB best.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×