Jump to content
PostCollector

[Sudziba]Turbulence`

Recommended Posts

1. Admina niks un bana izraksts no konsoles (ja ir)  TURBULENCE
2. Paskaidrojums, ko admins darījis nepareizi un kādēļ mums viņš būtu jāsoda  Keef,Keen kautka tur bija vinam nick ,teica ,ka bus knife ar vinu ,bija 3 rounds, vinu nodura, teicu ,lai izveido kolonu ieksh bura, lai seko man tupus, tie divi cali nesekoja ,nosavu TURBULENCE un otru, izbano :< 1. Neteica nekadu fight day, bet knife ar manim. 2. Tas ir 3 rounds, ja nu gadijuma bja fight day. 3. LUGUMS IZSKATIT ATRAK TOPIKU! :<
3. Screenshoti vai demo fails no tavas cstrike mepītes ar nosaukumu "identy_serveris_demo.dem" 
http://failiem.lv/u/ucwtgar
4. Aptuvenais laiks, iekš demo ar admina nepareizo rīcību Pie pasam beigam apmeram. 
5. Tavs protokols, kuru izmanto (47p/48p) abus. 

 

 

nav saistits ar topiku,bet WTF? jau otro reizi Beg bano perma par FK ,rekur tas bans no sodienas (http://identy.lv/bans/index/71486). Calis Ujebaan noslayo visus nepamatoti, noslayo atkal ,(SPELEJAS AR ACC) un peksni vins nobano ar iemeslu FK ,bet iemeslam nav jabut FK, un banam ari ne. Nedrikst banot adminu, kurs parkapj noteikumus izmantojot adminu. A sim tak poh ,ne? Neviens vinu neiztiek. Vins iznemums :< perma ari par FK nebano.  

Edited by ezpizzy
Link to comment
Share on other sites

vai nav vienalga ar kādu reason bano pārkāpums paliek pārkāpums. un uztraucies par saviem baniem ne maniem ;) + viņš ir sms acc tāpēc tad par admins adminu nebano neskaitās ;)

Edited by Beg`
Link to comment
Share on other sites

Ne nav vienalga ar kadu reason. Noteikumos skaidri rakstits, kad jabano ar saprotamu reason un ,lai tas butu pamatots. Ja tu neatceries ,nav mana vaina, kad tev slitka atmina. Un nedrikst ADMINS BANOT ADMINU ,ja tas ir saistits ar acc komandam. Tu driksit protams banot vinu par FK, abuse ,smth, bet nejau par to ,kad vins noslayoya visus.. Un vel pats teici ,ka tas nav istais reason. 

 

Vins visus noslayo- perm ban par FK, tas ir normali ne :<

Edited by ezpizzy
Link to comment
Share on other sites

ehh tev nesaprast!!!! viņš nav admins, bet gan sms acc, par reason liku pirmo, kas iešāvās galvā. Un neraksti vairs. kpc tev tik ļoti uztrauc viņa bans? gribēs unban pats uzrakstīs un paskaidros kpc tā darija. + bt nomaina reason uz Rules, lai šitam 4alim vieglāk paliek.

 

man sms acc nekad nav bijis admins! un nekad arī nebūs, jo nav jau māka mammas vai tēta kredītu prieks acc tērēt un nerubīt ko dara ar acc.

Edited by Beg`
Link to comment
Share on other sites

sms acc -admin....  :facepalm:

 

Es nenemu nekadas mates, vai teva naudu, + man teva nav, mates ari. Mate nomira, tevs pameta, jo lo£s. Tagad man ir tikai radinieki, pelnu pats naudu.  

 

 

Piedodiet par so incidentu, jeb off topick. 

Edited by ezpizzy
Link to comment
Share on other sites

Turbulance ja kas tev izteikšu brīdinājumu! Nebīja knife day bet Keep pateica ka tikai būs ar viņu knife! 1- tev! ezpizzy tev banu atstāšu jo tu ar savu hldj traucēji vadīt! + beidz tēlot luni un vadi latviski nevis pusi latviski pasaki un pusi krieviski! So tākā jā bans paliks! Reason samainīju!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×