Jump to content
daunis52

mercuram laikam apnika but par adminu.

Recommended Posts

1. Pilnais bana info izraksts no konsoles No.

2. Paša paskaidrojums par situāciju Bija ap 11 cilvekiem, bija 2 vs 11, es iegaju CT ,tad bija 10 vs 3 ,un mercurs vnk parmet vnk bez iemesla, viss bija godigi ,+vel lamajas ,izrada savu krutumu ,jau iet pari par stripu ,te visi admini paliek #*@*!< :) Un kapec sms acc ir J flags? (KEISIJAM)

3. HLTV no šejienes! (ar precīzu laiku, kurā notika pārkāpums) 1:50

3*. Demo fails no tavas cstrike mepītes ar nosaukumu "identy_serveris_demo.dem" http://failiem.lv/u/xfpozve

4. Tavs protokols, kuru izmanto (47p/48p) abus.

5. Links uz Tavu banu (atrodams šeit) ne.

6. Ja admins ir paņēmis skrīnšotus, tad tie no savas cstrike mapes jāsapako un jāpievieno šeit. ne.

Link to comment
Share on other sites

burtiski tas nav iemesls. Huinu nedzenu ,runaju pa mic un viss. Ja gribi gago ,nevis negribu redzet. Un ari nepiedosu . Un tu man ari riebies, katru roundu tev iesauj ,vai nosauj nolamajises, vai ari ka piemeram keisijam ,aiztaisi seju, Bez lamasanas nemaki ,tu neesi audzinats. Pie klaviaturas baigi viegli kautko cilvekiem dirst? Vnk to ko saku pa mic, tu vnk nesaproti humoru. Kautkads disciplinets JB nebus ,jabut ari jautribai ,censos vismaz kautko. Nevis ka tu pieradi cilvekiem ,kads esi tu uzdirsot vinam!

Edited by daunis52
Link to comment
Share on other sites

ohohoh, nja.. par mani neviens nesudzas, foruma pat maazaka sudziba nav. axaxa, ko vel izdomasi? Pats sudzos par citiem ,vini nobano nepamatoti ,uzrakstu sudzibu, un viss ok . rezultats ir tads ,kads ir . parkapejs dabu sodu un miers. Un paskaties pats savu demo ,spamoji ar caps lock ,nosauci par jebanotiju. Tu cist pats saproti ko raksti? Nav pat jega ar tevi strideties ,tapat dzive neko labu neiemacisies, kads uzraksta par tevi sudzibu ,uzreiz sac telot labino cilveku, kritike visus . + neapmierinats? es CT fragoju? NE! Es pa mic kautko saku ,lai uzjautrinatu cilvekus ,nevis nekustas ,buri,palecas un viss. Garlaiciba.

Edited by daunis52
Link to comment
Share on other sites

Bundiie šoreiz merkuram ir taisniba es tevi diena dabonu gagot ļoti bieži jo tu reali nes huiņu un medz runat pa virsu ct labi ja merkur es zinu ka ir klausities ka sikie runa bet priekš tam tev ir amx_gag kur tu vari piem amx_gag Bund c 600 ts speak or citu reason un keisijam nav sms acc cik es zinu.

Link to comment
Share on other sites

Es neesmu siks,kā dazi labi citi. Kur vinam ir taisniba? es vienkarsi aizgaju CT ,kad bija ts ,ct normals skaits 10 vs 3 ,un iemesls transferot pilniba nav. Ja nesu huinu,tad gago.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×