Jump to content
love_me

Pasaulē Bīstamākās Lietas #1

Recommended Posts

file35612547_e995a833.jpg

 

Hey, hey lasītāji. Domāju, ko rakstīt un tā izdomāju, kad rakstīšu par bīstamām lietām, kas notiek pasaulē.

Šoreiz būs raksts par pasaulē bīstamākajiem sporta veidiem, ko es apkopošu no 1 līdz 3 vieta, skatoties pēc to bīstamības pakāpes.

 

Patīkamu lasīšanu !

 

 

 

Medal_gold.gif Pirmajā vietā ierindojas sprota veids, ko tauta ir iemīlējusi

  • CILVĒKS PUTNS

Cilvēks-putns lido ar īpaša spārnu kostīma palīdzību, kas ļauj kontrolēt savas kustības pēc lēciena no klints. Izmantojot šādu kostīmu, iespējams attīstīt ātrumu no 225 līdz pat 240 kilometriem stundā. Kamēr putna tērps piepildās ar gaisu, neilona spārni nes cilvēku uz priekšu un viņš spēj pilnībā izbaudīt brīvo kritienu. Cilvēki-putni ļoti iecienījuši Romsdālas ieleju Norvēģijā.

 

VIDEO :

 

  • VILCIENSĒRFINGS

7539-16x16x8.png Šī nelegālā ekstrēmā sporta veida cienītāji brauc uz vilcienu jumtiem. Tiesa, šī sporta veida cienītājus cenšas ierobežot īpaša kampaņa, kas radīta, lai liktu cilvēkiem pārstāt braukt uz vilcienu jumtiem, stāvot kājās. Īpaši bīstams šis sporta veids ir tādēļ, ka "pasažieri" jebkurā brīdī var nokrist no jumta vai savainoties, sapinoties vados vai iebraucot tunelī.

 

VIDEO :

Trešā vietā ierindojas sprota veids zem nosaukuma

  • BEISDŽAMPINGS

cup_bronze.png Tiem ekstrēmistiem, kuri noguruši no banālās lēkšanas ar izpletni, asas izjūtas varētu sniegt beisdžampings, kas no tradicionālas lēkšanas ar izpletni atšķiras ar to, ka beisdžamperi lec ar izpletni no fiksētiem objektiem kā paraplānismā. Ir četru tipu fiksēti objekti beisdžampingam: ēkas, antenas, tilti un klintis. Īpašu bīstamību rada apstāklis, ka ir ļoti maz laika, lai izpletnis atvērtos, tādēļ jau lēciena sākumā tas jāpamanās atvērt.

 

VIDEO :

 

P.S : Protams ir vēl daudzi un dažādi sporta veidi, bet šo es īpaši izceļu, jo patiešām, ko šādu es vēlētos izmēģināt un šie ir cienīgi Top3 !

 

Raksta autors : TREZVIJ

Raksts sagatavots : 12.12.2014

Edited by TREZVIJ
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×