Jump to content
Aigarovich

dd2 mapes

Recommended Posts

Sveiki!

 

Spēlējot mūsu dd2 serverī, iedomājos, ka varētu serveri papildināt ar pārs mapēm.. Jo tagad daudz laika pavadu dd2 serverī un vislaik tās divas mapes jau sēž aknās... Tad nu vēlētos lai ieliek mapcikla de_dust mapi un būtu ļoti jauki, ja parādītos arī aim_map... Un atceros, ka bij vēl līdzīga de_dust2x2 mapei tikai bez tās tālās T bāzes, bet viņu(T) bāze atradās tur pie a1 bedres, ap to... tā ir ideāla mape.. Domāju, ka daudzi piekritīs tam, ka apnīk šaut vislaik tās mapes.. Un lai jau viņš skaitās dd2, bet nu kādas pārmaiņas manuprāt vajag... Un tas arī nāktu manuprāt par labu tautas saplūšanais mūsu serverī..

 

 

Ko par to teiksiet!?

Edited by breakfree
Link to comment
Share on other sites

man jau patiktu visas default mapes, visi cbble,aztec,nukes utt. ,būtu nice, bet redz, tad rastos tāda problēma kā neaktivitāte serveros, jo cik zinam, tad visi mazie droti grib spēlēt tikai un vienīgi dd2, es tā domāju.

Edited by DZIVNIЕKS
Link to comment
Share on other sites

nebūs.

 

Tev protams vienalga, jo tu serverī cik man zināms parādies reti un savas domas nevēlies mainīt... Bet mums, kas bieži tur serverī rādās, zin ko spēlētāji vēlās un cik redzams arī pirms tevis šajā topikā visi atbalsta šo ideju.. Nevajag liegt to ko vairākums atbalsta, bet tu nē... Domāju, ka par ļaunu tas nenāks... Un citiem būs vēl lielāka interese iegriezties serverī...

Link to comment
Share on other sites

Nebūs, teikšu godīgi, tās mapes ir pokemoniskas un nevajadzīgas.

 

Vienīgais, ko varētu ielikt, ir de_inferno, de_nuke, varbūt kādu def mapi, bet tad serveris vairs nebūs dd2 land serveris un nosaukums neatbildīs patiesībai, ja ir izdomāds dd2 land, tad lai tas tā arī paliek, de_dust2x2 jau ir pieejams, domāju, ka pietiekami maza mape, lai spēlētu, kad maz tautas.

Link to comment
Share on other sites

Varētu ielikt citas mapes, lai arī tur cilvēki nebūtu. Nav vērts mainīt, jo ir labi tā kā ir. Ar to domāju, ka serveris pēdējā laikā vakaros pat ir pilns, kur vajag slotu, lai tiktu iekšā. >_> Tai pašā dd2/2x2. Nevis nukē, inferno, etc etc.

Link to comment
Share on other sites

ja grib mapes, tad tas vairs nebūs dd2 only, bet ja tiešām grib mapes, tad vajag pub serveri, ja grib pub serveri, tad vajag pieejas lai vinu uztaisitu, ja vajag pieejas lai to uztaisītu, tad vajag rakstīt outsideram lai izveido, ja raksta outsaideram, tad viņš raksta pwa, ja pwa pasaka, ka uztaisis vakara, tad jau 3 dienas nav pieejas, now you get me?

 

nebūs, vismaz iekš dd2 only.

Link to comment
Share on other sites

Kāds tad ir īstais iemesls kāpēc nebūs? Apspoguļo mūs, jo Tevis rakstītais 'nebūs' neko daudz neizsaka.

Un Tavi argumenti, ka ļoti sen, sen atpakaļ nebija tautas galīgi neko neizsaka, jo laiki mainās un identy pats par sevi popularizējas, Tu nevari zināt vai tur būs tauta, vai nebūs. (:

 

 

see, nav atbildes, jo nav ko atbildēt. :(

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×