Jump to content
upacka

12. saeimas vēlēšanas

Recommended Posts

Biju jau redzējis video, nekādu iespaidu īpaši neatstāja, bet nu man arī Kaimiņš šķiet tas galvenais pretendents par ko balsot, bieži skatos viņa raidījumu Suņa Būda un viņa izteicieni mani patiešām aizrauj un es balsotu par viņu dēļ tā, ka gribētos redzēt ko viņš spēs panākt.

 

Starpcitu tie kas nezin. viņš solīja doties pie saviem balsotājiem uz ārzemēm un svētdien viņš to arī darīs, dosies uz Briseli!

uz Dublinu, DUBLINU

Link to comment
Share on other sites

Kaimiņš runāt māk, bet partija (manuprāt) viņu izmantos tikai sava labuma gūšanai (reitungu celšanai) un viņs (ja nonāks Saeimā) izstāsies no partijas tāpat kā mūsu Olšeina piecinieks(sešinieks) no Reformu partijas, jo nesakrita nākotnes skatījums.

Link to comment
Share on other sites

Šaubos, ka kaimiņš būtu labs deputāts, manuprāt viņš tikai strīdus saeimā cels un visiem augumā leks. Būtība darīs to pašu, ko tagad tikai saeimā. Bet vismaz uz to būtu interesanti paskatīties un politika vairāk nebūtu tik garlaicīga. Personīgi es vel nezinu par, ko es balsošu, un ņemot vērā, ka labu kandidātu nav daudz iespējams, tad iespējams mana balss tiks tieši Kaimiņam.

Edited by EMB
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×