Jump to content

Bruno

Lietotājs
  • Posts

    200
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    6

Bruno last won the day on June 9 2014

Bruno had the most liked content!

About Bruno

  • Birthday 06/11/1994

Profile Information

  • Dzimums
    Vīrietis

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Bruno's Achievements

  1. Lai vieglas smiltis vecajiem bukiem!
  2. Da labi - MTA Admins? Man kompii nav SA, bet ok. Paldies!
  3. Šādi runāt skolas direktoram ir zem visām normām, bet Artusu saeimā negribu redzēt. Viņš nav izpelnijies manu balsi, jo jebkurš spētu atrast faktus un informāciju uzrakstot googlē "upura" vārdu un uzvārdu. Katram no mums ir privātā dzīve un noslēpumi, kuri nav jāzina visai valstij, tikai ,diemžēl, mūsu valstī ir ierasts melot par svarīgām lietām (politika, nauda, vara), tāpēc mums visu laiku licies, ka viss ir ideāli un politiķiem jābūt ideāliem ( pamatojoties, ka viņi melojuši, ka valstī viss ir kārtībā). Man būtu vienalga vai viņam ir profils flirtā vai porno saitā, vai viņš ir homoseksuālis, biseksuālis vai heteroseksuālis, ja tikai nemelotu, nebāztu kabatā un izvirzītu sakarīgus, attīstošus likumus, lai vienreiz var lepoties par savu valsti. Taču tādi ideāli neeksistē, jo vara un nauda maina cilvēku...
  4. Bruno

    DOWNTIME

    Iesākumā - Visu cieņu ieguldītajam laikam, centieniem, domām un naudai, lai visu dabūtu atpakaļ. Taču nedaudz no kritiskās puses - Lai Mārtiņš uztaisa backup uz sava pc, jo *ptfu* *ptfu* *ptfu* ja velreiz kaut kas tāds notiek lai nav lieki jāpārmaksā ar failu "izvilkšanu" no diska, bet tikai nomaina problēmu un uzmet failus. Otrkārt - viss nav beidzies! Viss tikai sāksies! Ātrāks webs kurš nav atkarīgs no hostinga, tas ir kā auksts alus jebkurā vasaras dienā. Tagad dodamies nosvinēt un atcerēties labākos brīžus @ IDENTY! :clapx:
  5. Jārunā ar bosiem. Manā prātā doma ar vairākām dažādām pasaulēm - kas grib iet būvē ( nezinu vai creative vai pašam jāsavāc resursi) tad hardcore survival; skyblock; pvp. Vienīgā problēma, ka cilvēki dalīsies un ja online būs 10, tad 2 skraidīs un meklēs viens otru lai nosistu, pārējie taisīs dienvidu tiltus
  6. Izskatās epic!! Man tas prasītu 2x ilgāk P.S. Ir iespēja atvērt IDenty MC ( ar vairākām pasaulēm n shit)
  7. Redzēju, ka uzpeldēja topiks, domāju parādīt savu emo stūri. Iepriekšējais - 70/100 nav nekas lieks, man tikai nepatīk ka kaste stāv uz galda, kaut gan ērta piekļuve.
  8. Bruno

    Pārdomu laiks.

    Nu bet protams, ka vieglāk ir nedomāt. Labāk lai kāds diktators domā tavā vietā un pasniedz safabricētu informāciju, bet tu tikai klusu sēdi un dari savu melno darbu 12 stundas dienā. Tā ir labāk? Pašā Krievijā, manuprāt, nekas nav mainījies kopš viduslaikiem - viss tiek cenzēts un tu nevari pastāvēt par savu viedokli, tāpēc jau arī viņi mūs uzskata par otrajiem ienaidniekiem, jo mēs esam ļoti attīstījušies salīdzinot ar viņiem. Tikai saprātīgie cilvēki pretojas un grib tikt no viņu slazda prom, visi pārējie, kas skatās TV, kur informācija tiek tā safabricēta, domā ka viss ir vislabākajā kārtībā. Toties pareizi ir, ka no Krievijas visi baidās. Par piemēru varam apskatīt neseno situāciju ar Ziemeļkoreju. ASV draudēja, ka ir gatavi uzsākt karadarbību un sūtīja ekspertus, lai atrastu tās kodolgalviņas, bet reāli nekas nenotika, tikai Kimam( z-korejas diktators) bija meņkas un biš ar muti pabrauca. Toties Ukrainā tagad reāli tiek nogalināti nevainīgi cilvēki un es neredzu nekādus pārmetumus, aizrādījumus vai nicinājumus Krievijai, vai vismaz palīdzību Ukrainai. Ja viņi tik ļoti grib būt brīvi un iestāties ES, tad ES būtu jāpalīdz, nevis jāskatās uz to kā kino un jānogaida kamēr no 40miljoniem cilvēku būs palikuši tikai 30miljoni. Un Krievijai teorētiski nav nekādas daļas gar Ukrainu. Ja tu apgalvo, ka ir, tad sanāk ka Latvijai un Lietuvai arī ir daļa gar Krieviju, bet atgādināšu, ka mēs BIJĀM daļa no Krievijas. Mēs izcīnījām savu brīvību, tāpēc viņiem būtu jāatzīst okupācijas fakts un jāatdod mums Abrene. Atvainojiet, bet Krievi ir specifiska tauta. Viņiem Vajadzētu atdot zemes Japānai un Somijai un jāatzīstas kā 2. pasaules kara uzsācējiem, jo viņi bija sabiedrotie ar Vāciju un tas slavenais Molotova-Rībentropa pakts + slepenais līgums paredzēja ietekmes svēras (valstis kuras jāokupē pirms ASV, Francija utt. piesaka karu). Bet karu pieteica tikai Vācijai. Krievija nevainīga sēdēja vel gadu, ja nemaldos, un turpināja okupēt Baltiju un A-Poliju. [ Par to paši palasiet TE] Bet šī ir tāla vēsture un to vainu baidās cilāt, lai atrastu patiesību, vai visi ir "iezombēti", ka Krievija neko sliktu nedarīja.
  9. Bruno

    Pārdomu laiks.

    Tak te roka roku mazgā un krievijai dirsu slauka. Visi tikai prot aprunāt un nicināt valdību, ne tā kā Ukrainā. Īstenībā bailīgi, ka tikai 500km no mums notiek tādas cūcības. Manuprāt Krievija baidās, lai nesāktos tādi nemieri viņu valstī, tāpēc cenšas apspiest visas sankcijas. Bet Krievijai nekāda daļa gar Ukrainu, tikai visi no viņiem baidās, jo tā arī ir, ka ar 3 raķetēm mūs nosalucīs no zemes virsas, un tāpēc arī Latvijā krievu partija(SC) ņem virsroku. Un es piekrītu, ka ANO un NATO nespētu mūs pasargāt, ja mums uzbruktu Krievija, bet latviešiem jau ir tā ka neies cīnīties kamēr visi mati nebūs uzkrituši un drēbes sastāvēs tikai no ielāpiem. Ahh jāpiekrīt Artusam arī par to, ka valsts mums neko nedod un konkrēti nespēj atbildēt ne par ko. Prezidents nekam neder un tā var turpināt, bet atkal atgriežamies sākumpunktā - kāda jēga to rakstīt internetā un sanaidoties vienam ar otru? Labāk iziet ielās un pie kājas par 13 janvāri, to var darīt jebkurā dienā!!! Diemžēl krievu valoda nav tik labā līmenī, lai noskatītos otru klipu kur viņš paziņo, ka nav tāda nācija kā Latvija, jo es sevi uzskatu par Latvijas patriotu.
  10. Lasot tavu tekstu pat latviešu valodas skolotāja 3 krustus pārmestu. Pārāk daudz gramatisko kļūdu. Un es neesmu trollis, bet ja par tēmu - tad jautājums - KĀPĒC? Visiem redz pilnus startus, uzvarētājam nē. šobrīd pat nav svarīgi, kāda tautība, bet tā visa krievijas politika tracina. Viņi taču sludināja komunismu - visiem vienādas tiesības utt. kāpēc tad olimpiskajās spēlēs notiek tādas šmuces? Ja kļūdos, lūdzu palabo, redzēsim kā citās skolās māca vēsturi.
×