Jump to content
pofig

problēma ar sms ACC/VIP

Recommended Posts

Rakstiju akkucim privāti, bet ne kādas atbildes, nodomāju, ka varbūt nav vietas jaunām vēstulēm, tad izlēmu uzrakstīt šeit.

Tātad:

Kas ir ar pakalpojumiem? Es vakar serverī pamaniju pārkāpēju, reportēju viņu forumā, bet cik es saprotu, tad jūsu banu sistēma nedarbojās. Tad nolēmu pasūtīt ACC, protams izdevīgāk ir ar visu vipu. Pasūtiju, kods atnāca, ievadiju, bet kad uzspiežu apmaksāt, tad uzmetās vienkārši tukša lapa un tas arī vis. Nu nodomāju, ka ACC darbojās, ieeju serverī, sagaidu kartes rr, bet ne kā.

Cik es saprotu, tad neiet banliste, stati, HLTV un pakalpojuma sadaļa arī neiet? Kad tas tiks salabots un kas notiks ar manu sūtīto acc un vipu?

Link to comment
Share on other sites

Neiet bani, aksesi nestrādā, jo akka nav salicis.

Kas notiks tālāk?

Padod ziņu, privāti, Administrācijai uz cik ilgu laiku esi nopircis savas privilēģijas un tiklīdz sāks strādāt mūsu banu sistēma tad arī tev uzliks, tevis pirktās, privilēģijas !

Link to comment
Share on other sites

Pirms es rakstiju, nezināju , ka ir nobiris cietais utt, tagad izlasiju. Ja jau netiek sataisīts vis , arī acc sistēma šīs nedēļas laikā, tad nebūs jēgas man to vairāk likt, jo visticamāk došos uz ārvalstīm. Bet viss ir kārtībā.Saprotama lieta. Nezinu kuram no administrācijas man būtu jāraksta, bet es paņēmu uz nedēļu ACC/VIP. Tad nu varat TC.

Ja tiek salabots pēc nedēļas, tad varat kādam uzdāvināt, vai izspēlēt kādā konkursā

Edited by pofig
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×