Jump to content
Ryan Sykes

Latvija - Zviedrija 3:5 [apskats]

Recommended Posts

Kārtējais sāpīgais zaudējums, tā varētu raksturot šo spēli. Prieks redzēt to, ka komanda cīnās.

 

1. periods - periods iesākās līdzīgā cīņā. Zviedri necentās mesties biežos uzbrukumos, bet gan Latvijas izlase veidoja vairākus bīstamus momentus. Precīzs vārtos bija zviedru vārtsargs Lundkvists. Visas maiņas aktīvi pildīja savus uzbrukuma pienākumus un aizsardzībā neradās kaut kādi "caurumi". Pārsteidzoši bija redzēt agresīvu spēli no Latvijas izlases puses, vairāki sekmīgi spēka paņēmieni par to liecināja. Bet tad liktenīgais noraidījums deva par sevi zināt. Patrikam Berglundam vārtu priekšā veiksmīgi mainīja ripas lidojuma virzienu, un tā veiksmīgi ielidoja Gudļevska sargātajos vārtos - 1:1.

Turpinājums izvērtās veiksmīgs priekš zviedriem. Nepārtrauktie uzbrukumi varēja dot viņiem dubultu pārsvaru vēl līdz puslaika beigām, bet savu vārdu šajā periodā pateica Lauris Dārziņš, kas precīzi realizēja savu metienu.

 

2. periods - šis periods iesākās veiksmīgs priekš mūsējiem. Izskatījās tā, itkā viņi bija izsalkuši pēc hokeja. Šī tieksme vēlāk pārvērtās par rezultātu tablo. Vairakuma iespēju precīzi realizēja Jānis Sprukts, kuram tie jau ir 2. vārti šajā Olimpiādē - 2:1. Bet prieka brīdis bija gana īss, jo ātri vien savu vairākumu realizēja arī zviedri. Precīzs bija Ēriks Karlsons - 2:2. Turpinājums arī izvērtās neveiksmīgs, jo šajā periodā zviedriem izdevās ne tikai izvirzīties vadībā, bet gan arī to dubultot. Precīzi bija Daniela Alfredsona un Džimija Ēriksona metieni - 2:4.

 

3. periods - lai arī kā centās atspēlēties mūsējie šajā periodā, bet tas diemžēl viņiem nesanāca. Bet var atzīmēt to, ka pat šajā brīdi neviens no hokejistiem nedomāja nolaist rokas. Momenti bija gan Dārziņam, gan Karsumam. Zviedros bija jūtams saspringums, izmisums. Parādījās neprecīzi momenti un kļūdas zviedru spēlē. Šo izmisumu zviedru spēlē spēja realizēt Zemgus Girgensons, kas guva vārtus savā stilā - 3:4. Lai arī kā cīnījās latvieši, bet pozitīvu iznākumu tiem tomēr nesanāca panākt. Aleksandrs Edlers precīzi raidīja vēl vienu ripu Gudļevska vārtos - 3:5. Ta arī šī spēle noslēdzās. Sāpīgs zaudējums, bet ne bezcerīgs.

 

Nākamo spēli Latvijas izlase aizvadīs jau 18. februārī, kad aizvadīs svarīgāko maču OS cīņā par vietu 1/4 finālā. Pretinieks pagaidām nav zināms, bet tā visdrīzāk būs Čehijas izlase.

 

Latvija – Zviedrija 3:5 (1:1, 1:3, 1:1)

 

Vārti:
15:50 Berglunds (Stēns, Alfrēdsons, vair.)
1:0
, 18:48 Dārziņš (Sprukts, Sotnieks)
1:1
, 21:22 Sprukts (K. Rēdlihs, Karsums, vair.)
1:2
, 22:45 Kārlsons (Bakstroms, Alfrēdsons, vair.)
2:2
, 36:14 Alfrēdsons (Sedins, Edlers, vair.)
3:2
, 38:47 J. Ēriksons (Ekmans-Larsons, Silfverbergs, vair.)
4:2
, 41:28 Girgensons (Daugaviņš, Freibergs, vair.)
4:3
, 52:20 Edlers (Sedins, Juhansons)
5:3

Soda minūtes:
12:12

Vārtsargi:
Henriks Lundkvists - Kristers Gudļevskis
Link to comment
Share on other sites

Karlsons. :wub:

Biju domājis ka Zviedri vairāk sametīs, un par to arī būtu priecājies, domāju ka vienkārši nenovērtēja Latviju, bet uzvara paliek uzvara, mūsējiem skaists zaudējums un Zviedriem zaudējums tāpat grupā neko nemainītu.

Link to comment
Share on other sites

spēle skaista, kad bija 2:1 domāju, ka toč par spīti visam paņemsim un es pat totalizatorā vinnēšu.

Bet zviedriem 3 golus iemest arī jāmāk. cepur nost.

Link to comment
Share on other sites

Zaudējums, bet spēle bij laba, tāpat kā visas pārējās, malači mūsējie, tā turpināt..

 

Apskatieties uz papīriem un salīdzinat komandas kā nakts ar dienu, ne!? Vēlreiz lielumlieli aplausi mūsu hokeja izlasei, malači! Cerēsim, ka tiksim ceturtdaļfinālā un kas to lai zin.. Varbūt arī tālāk... Domāju, ka mūsējie ir spējīgi sagādāt pārsteigumu..

Link to comment
Share on other sites

Te nu var pateikt, ka mums ir paveicies. Cerams, ka atmaksa pret Šveici būs salda.

 

P.S Šis moments no mača starp Krievija - Slovākija bija vislabākais :D

 

839385081.gif?1392557601

 

 

ja redzeju :D :D :D par šito iedeva 2minutes :D :D

Link to comment
Share on other sites

Ko tur izprukām - ja uzveicam Šveici, tad tiekamies ar Kanādu..

 

Ja slovāki šodien būtu paņēmuši krievus, tad kvalifikācijas spēle būtu jāspēlē pret viņiem. Rēķini pats, kurš no variantiem ir labāks - Šveice, kurai piekāpāmies tikai nieka 7.9 sekundes pirms spēles beigām vai Krievija, kura nerāda tādu sniegumu, kādu no viņiem gaidīju vismaz es, bet tomēr klātos ļoti grūti un maza iespēja, ka izdotos viņu skatītāju priekšā izslēgt no cīņas par medaļām.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×