Jump to content
METEORITS

Supernatural

Recommended Posts

Režisors: Eric Kripke.

Galvenajās lomās: Jared Padalecki, Jensen Ackles, Misha Collins.

Oficiālais kanāls: CW

 

Sižetš: Acīm redzot, Vinčesteru ģimene bija kā jau parasta ģimene. Bija divi dēli, Dīns(vecākais) un Sems. Naktī, kad mazajam Semam palika 6 mēneši, notika kas traģisks. No Semija istabas sāka skanēt dīvainas skaņas, un viņa mamma Mērija gāja apraudzīt viņu. Diemžēl, ieejot Sema istabā viņai bija liktenīga kļūda. Džons, viņas vīrs, izdzirdēja kliedzienus no augšstāva un metās skatīties kas par lietu. Viss ko viņš redzēja, kā mistiskā veidā nomirst viņa sieva, sadegot pie grieztiem. Kopš tā laika, Džons mēģina nogalināt to, kurš atbildīgs par viņa sievas nāvi.

22 gadus pēc šī atgadījuma, Sems ir nedaudz atsvešinājies no ģimenes un vienā vakarā ierodās viņa vecākais brālis lai paziņotu, ka tēvs ir pazudis. Sems piekrīt uz dažām dienām palīdzēt Dīnam. Brāļi apvienojās un sāk meklējumus. Pēc pirmā veiksmīgā kopdarba, Semam atgriežoties, viņš atrod savu draudzeni beigtu, kura tika nogalināta līdzīgi kā viņu māte. Sems saprot, ka viss ieies atpakaļ vecajās sliedēs un dodas ar brāli meklēt Tēvu, pavisam...

 

Manas domas par seriālu: Seriāls ar labāko sountrack, pēc manām domām. Atceros, kā skatījos pirmo seriāla sezonu ar nelielu garlaicības sajūtu, bet ar laiku, tiešām sāka ieinteresēt. Vairāk no otrās sezonas notikuma sāka pīties ciešāk un ciešāk, atklājās interesantas lietas(ko biju cerējis uzzināt), un no trešās līdz sestajai sezonai, skatoties supernatural bija totāls kaifs.

Ļoti patīk seriāla daudzveidība, visādu mitoloģiju un mītu izvēle ir vienkārši fantastiska. Salīdzinot daudzus faktus, piemēram patika 5 sezona, par tiem pašiem jātniekiem, bija ļoti labi izdomāts. Sanāca tā, ka skatījos jau 6 sezonu, bet gribēju ieskatīties kādā pirmās sezonas sērijā, un nedaudz izsmējos salīdzinot Dīna balsis no 6 un 1 sezonas. Kopumā seriāls ir ļoti interesants un savā ziņā izglītojošs, tāpēc tie kas vēl nav sākuši skatīties, vismaz pamēģiniet.

Ja neesat redzējuši iesaku tiešām nostīties viens no labākajiem seriāliem !

 

Mans vērtējums: 9/10

 

Treileris:

 

 

Jaunākais treileris:

Edited by METEORITS
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×