Jump to content
DJ Betons

L. Dārziņš uzvar M. Karsumu

Recommended Posts

Šodien aizritēja spēle starp Maskavas "Dinamo" un Rīgas "Dinamo". Rīgas "dinamiešiem" šai mačā nepalīdzēja Hosa un Ozoliņš , kuri palika Latvijā veselības problēmu dēļ, bet tas netraucēja mums uzvarēt ar rezultātu 4:2. Pretiniekos bija 3. latvieši ( Mārtiņš Karsums, Harijs Vītoliņš un Oļegs Znaroks)

 

1. Periods.

 

Rīgas "Dinamo" periodu iesāka diezgan labi parādot raksturu, aizsardzību un sagatavotību šai spēlei. Bija momenti , kurus varējām izmantot. Taču tad kā jau vienmēr mājiniekiem iedeva nepamatotu vairākumu, kad noraidīja Mārtiņu Cipuli par sitienu ar celi celī, bet patiesībā bija sitiens ar gurnu. Tādējādi Maskavas "Dinamo" realizēja otro vairākumu , un to paveica Dominiks Graņāktien pēc atkārtota metiena.Gorovikovam tika ieskaitīta rezultatīva piespēle. Turpinājumā perioda neviena no komandām nespēja gūt vārtus.

 

 

2. Periods.

 

Pirmās divas perioda minūtes lieliski momenti bija maskaviešiem panākt 0:2, taču vārtu stabs bija mūsu sabiedrotais. Maskavieši nonāca pirmajā mazākumā un rīdzinieki to izmanto 2 sekundes pēc noteikuma pārkāpšanas. Vilsona piespēle Kristapam Sotnieka vārtu priekšā panāk 1:1. Sotniekam ši ir 3 vārti sezona, un tā viņam pagaidām ir labākā sezona KHL. Pēc piektā mazākuma izturēšanas rīdzinieki gūst 2. vārtus periodā , panākot 2:1 līdervadību. Rustams Begovs guva savus otros vārtus. Neiligi pēctam Haščāks izvicina dūres ar Mosaļovu par spēka paņēmienu pret Ščehuru

 

3. Periods.

 

Asumi turpinājās arī 3. Periodā, bet 47 Minūtē Lauris Dārziņš padod skaistu piespēli Mārtiņam Cipulim un raida ripuli vārtos. Šos vārtus Mārtiņš Cipulis lēcienā aizsniedzās līdz ripai un gūst vārtus panākot jau 3:1. 3 Minūtes pēc vārtu guvuma maskavieši atbildēja ar vārtu guvumu Maksims Solovjevs gūst vārtus panākot 3:2. Maskavieši pēc šiem vārtiem aktivizējās , bet pretuzbrukumā 3vs2 Pols Ščehura atbild ar precīzu metienu pa vārtiem panākot 4:2 pārsvaru. 2 minūtes pirms spēles beigām Znaroks "paņēma" 20 sec pārtraukumu , kurā bija nikns uz savu komandu un, iespējams, pat nolamājās par spēli. Mārtiņam Karsuma neizdevās divreiz pēckārtas ar lieliskiem metieniem pārspēt MIkaelu Telqvistu.Dažas sekundes pirms spēles beigām Kails Vilsons izskrēja uz tukšiem vārtiem atstājot , lai ieslīd ripa vārtos, taču tā atsitās pret vārtu stabu. Mačs beidzās ar 4:2

 

Rīgas "Dinamo" turpinās sērija , ka vienu uzvaru, bet otrā cieš zaudējumu. Šī bija otrā uzvara pret KHL čempioniem un Gagarina kausa ieguvējiem šosezon. Pagājušajā spēlē ar 3:2 spējām uzvarēt pēcspēles metienos

 

Rīgas "dinamiešiem" turpinās izbraukuma sērija nākamā spēle būs Kazaņā pret vietējo "Ak Bars" klubu (Svētdien) un (Otrdien) pret Ņižņinovgorodas Torpedo. Pēctam KHL būs Soču Olimpisko spēļu pārtraukums.

Link to comment
Share on other sites

:dinamog2: Labākā spēle šosezon vai pat visā jaunajā Rīgas dinamo vēsturē. Ļoti skatāma spēle. Priekes par Dārziņu vēlviens punkts viņam.

Edited by Nipper
Link to comment
Share on other sites

"Malā acis"

Kāda jēga veidot tādu rakstu?

Ā, jā, lai iepostotu postu, kur būtu rakstīts, ka viņi malači, viņus apsveicam u.t.t. un tā joprojām. Jēga? bezjēdzīgi! Ir ko raakstīt/ komentēt/ diskutēt sakarā ar šo sporta veidu? Tad raksti, raksturo spēli, kā tu viņu sagaidīji, kur skatījies, ar ko skatījies, nejau pliki ieposto, ka patika, viņi ir malači un pārējo fufeli, ko jūs te postojat!

 

Cerams uz sapratni, vēlu veiksmi!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×