Jump to content
Ryan Sykes

Dinamo Rīga - Salavat Yulaev 3:4 PL

Recommended Posts

Hey visiem, atgriežos pie jums ar kārtējo hokeja analīzi no manis. Tad nu tā, pēc gariem svētku pārtraukumiem nolēmu painformēt jūs ar to, ka šī diena (3. janvāris), bija ne tikai 1. spēļu diena Rīgas Dinamo jaunajā gadā, bet arī diena, kurā savu 41. gada jubileju svinēja komandas galvenais treneris, Artis Ābols. Ar to es vēlētos viņu apsveikt. GRATZ!

 

1. periods - spēle iesākās, tā itkā iepriekšējā, 28. decembra spēle pret "Slovan" nebūtu beigusies. Liels spiediens no pretinieku puses, kas jau spēles 3. minūtē panāca sev labu rezultātu. Pirmais pie atlēkušās ripas piesteidzās Aleksandrs Mereskins - 1:0.

Turpinājums arī nebija viens no tiem veiksmīgākajiem, 22 sekundes pirms 1. puslaika beigām, pēc vairākiem veiksmīgiem priekš pretinieka rikošetiem, tomēr atrada ceļu uz Sedlačeka vārtiem - 2:0. Slikts periods, tādi izteicieni bija visiem un domas vēl sliktākas.

 

2. periods - kaut ko tādu neviens necerēja. Zaudējot vārtus ģērbtuvēs Rīgas Dinamo hokejisti nespēja aktīvi atgriezties uz perioda sākuma, jo jau 2. perioda sākuma Mirnovs pēc Pilstrēma piespēles panāca priekš mājiniekiem pateicīgo rezultātu 3:0. Rokas manas jau bija nolaistas... Bet... Artis Ābols spēja atrast pareizos vārdus un jau īsi pēc pārtraukuma, iniciatīva pārgaja pie Rīgas Dinamo, kuri tie arī izmantoja. Pirmais, kas realizēja Ābola plānus bija Marsels Hosa, kurš jau 17. reizi šajā sezonā bija precīzs - 1:3. Bet ar to vēl notikumi nebija beigušies šajā periodā. Miks Indrašis filigrāni pārtvēra pretinieka raidīto piespēli un ar otro metienu bija precīzs - 2:3. Nu jau cerīgs rezultāts, kas deva kaut kādu gaismas stariņu uz nākamo periodu.

 

3. periods - īsts atklāts hokejs. Tādu hokeju varēja redzēt 3. periodā. Abas komandas centās gūt vārtus, bet jau perioda 5. minūtē izlīdzinājumu rezultātā panāca Roberts Bukarts - 3:3. Kaut arī īsi pirms šī momenta reāla iespēja gūt vārtus bija mājniekiem. Ripa izslidēja caur Sedlačeka kājsargiem un atsitās pret stabiņu. Bet ar to, mājnieku centieni izraut uzvaru vēl nebeidzās, jo iespēja izpildīt soda metienu bija Pilstrēmam, kurš tomēr nespēja pārspēt Sedlačeku. Tā arī beidzās šis periods.

 

Pagarinājums - tomēr, lai arī bēdīgi, bet tomēr punktu šai spēlei pielika tieši "Salavat Yulaev". Vārtu zaudējuma momentā neveiksmīgi nospēlēja komandas kapteinis Sandis Ozoliņš, kurš pēc pieslēgšanās uzbrukumā tika apspēlēts un nespēja nosegt Niķitu Filatovu, kurš arī atnesa uzvaru mājniekiem - 3:4

 

Statistika:

KHL regulārais čempionāts, 3. janvāris, Ufa

Ufas "Salavat Yulaev" - Rīgas "Dinamo" 4:3 (2:0, 1:2, 0:1, 1:0)

 

Vārti:
2:52 Mereskins (Mirnovs, Isangulovs)
1:0
, 19:38 Zaborskis (Hlistovs, Dubrovskis)
2:0
, 21:53 Mirnovs (Koļcovs, Pilstrēms)
3:0
, 26:19 Hosa (Vilsons, Pujacs)
3:1
, 36:55 Indrašis (Bukarts)
3:2
, 45:02 Bukarts (K. Rēdlihs, Haščāks)
3:3
, 63:03 Filatovs (Zubarevs, Koļcovs)
4:3

Soda minūtes:
6:8

Vārtsargi:
Vladimirs Sohatskis - Jakubs Sedlāčeks

 

Video:

 

P.S Vēlreiz no savas puses vēlos apsveikt galveno treneri Arti Ābolu ar viņa jubileju. Veiksmi, panākumus un veselību. Lai Gagarins spīd priekš mums!
Edited by Ryan Sykes
Link to comment
Share on other sites

Diezgan grūta spēle, negribējās vairs skatīties kad rezultāts bija 0:3

bet tad kad jau atguvāmies tad bij vnk asdsadalskaf. Bet tad atkal ielaidām.. :/

Ceru uz jaunu gadu, jaunu Dinamo! - Par uzvarām!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×