Jump to content
DJ Betons

Pirms Sočiem Latvija uzvar Vāciju 4:3

Recommended Posts

2013-12-18_20131217_deutschland_lettland_d_unverferth_04.jpg

 

Latvijas Hokeja Izlase šovakar tikās ar Vāciju. Spēli gan nevarēja novērot Televīzijas ekrānos,taču tas mani neatrāva no Rezultātu nezināšanas un neredzēšanas. Latvijas hokeja izlase šodien tikās ar Vācijas hokeja izlasi. Hernes pilsētā. Latvijas vārtus sargāja bez kluba palikušais Edgars Masaļskis , kurš pārbaudes spēlē pret Krievijas otro izlasi guva smadzeņu satracinājumu sadursmē ar pretspēlētāju. Bet nu Edgars laukumā ir atgriezies.

 

Latvijas hokeja izlases sastāvs pa maiņām spēlei pret Vāciju

 

Vārtos: Edgars Masaļskis

 

1. maiņa: Miķelis Rēdlihs - Andris Džeriņš - Miks Indrašis, Artūrs Kulda - Jēkabs Rēdlihs

 

2. maiņa: Roberts Bukarts - Armands Bērziņš - Kaspars Saulietis, Kristaps Sotnieks - Guntis Galviņš

 

3. maiņa: Juris Štāls - Māris Bičevskis - Lauris Bajaruns, Jānis Andersons - Mārtiņš Porejs

 

4. maiņa: Gunārs Skvorcovs - Artūrs Kuzmenkovs - Artūrs Mickevičs - Artūrs Ozolliņš, Edgars Siksna.

 

Pēc labas Kaspara Saulieša un Artūra Kūldas piespēles Pirmajā periodā vārtus guva Armands Bērziņš (9 Minūte). Bet 3 minūtes pēc Bērziņa vārtiem . Vārtus guva Miks Indrašis izskrienot viens pret viens pret pretinieku vārtusargu. Rezultatīvu piespēli šai epizodē fiksēja - Jēkabam Rēdliham. Prieki Latvijai sāka beigties ātri vien. 10 sekundes pirms Pirmā perioda beigām vācieši iemeta ripu vārtos panākot 1:2 ( No viņu skatapunkta)

 

Otrajā trešdaļā , lai arī vācieši aktivizējās viņiem neizdevās gūt vārtus un rezultāts palika tāds pats 2:1 Vadībā Latvija.

 

Trešajā trešdaļā vāciešiem vajadzēja vien 3 minūtes no 3 perioda , lai atspēlētos. Šos vārtus vācieši guva skaitliskajā vairākumā, kura laikā bija noraidījies Jēkabs Rēdlihs par sitienu ar celi. Bet 6 minūtes pirms trešās trešdaļas beigām vāciešus vadībā izvirzīja Armīns Vurms panākot 3:2 (Pēc viņu skatupunkta). Vairāk kā pusotru minūti vārtus bija atstājis Edgars Masaļskis un spēlējām ar 6 spēlētājiem laukumā. Pusotru minūti pirms trešdaļas beigām Andris Džeriņš panāca izlīdzinājumu ( Piespēles pieskaitītas ( Mika Indraša un Artūra Kūldas labā )

 

Turpmāko maču abas komandas aizvadīja puslīdz līdzīgi, bet uzvarētāju noskaidroja Pēcspēles metienos. Izšķirojošo pēcspēles metienu guva Miķelis Rēdlihs.

 

Kopsumā vērtēju labi mūsējo sniegumu, lai arī pie 3:2 likās, ka ir galīgā atvainojos pakaļā tomēr spējām sakopties un uzvarēt šo sagatavošanos Sočiem 4:3 pēcspēles metienos. Pēdējo pārbaudes spēli pret Vāciju , Latvija aizvadīs šodien (18.12.2013) Bet jau Esenes pilsetā . Par spēli varēsiet lasīt Latvijas Hokeja Federācijas mājaslapā. Pagaidām TV tiešraides šīm spēlēm nebija plānotas.

 

Avots :

LHF (Latvijas Hokeja Federācija)

Edited by DJ Betons
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×