Jump to content
DJ Betons

Džeimijs Džonsons atgriežas Rīgas Dinamo

Recommended Posts

_v8c0883.jpg

Mūsu vietējā KHL komanda Rīgas "Dinamo" Spēja atgriezt Jamie Johnson (Džeimiju Džonsonu) sastāvā uz 1 sezonu vēsta kluba mājaslapa. 31 gadus vecais kanādiešu uzbrucējs šīs sezonas sākumā spēlēja AHL klubā Hershey Bears. Džonsonam būs 41. Numurs laukumā

 

Pagājušā sezonā šis hokejists vēl atradās mūsu klubā Rīgas Dinamo Regulārajā čempionātā aizvadot visus 52 mačus, un guvis 8 vārtus un 14 rezultatīvas piespēles, bet Cerību Kausā, kur Rīgas Dinamo izcīnīja uzvaru un ieguva Cerību kausu , Džonsons 13 spēlēs guvis vien 3 vārtus un 4 rezultatīvas piespēles.

 

Pašlaik Rīgas Dinamo sastāvā ir vairāk satraumēti uzbrucēji, iespējams, šis ir iemesls kapēc Džonsons pievienojies komandai. Bet Viņa bijušais klubs (Hershey Bears) bija NHL komandas Washington Capital fārmklubs, kur aizvadījis vien 8 spēles dēļ traumas un guvis 1 vārtus kā arī 3 rezultatīvas piespēles. Džonsons izlaidis visu Novembri, bet laukumā atgriezies tikai Decembra sākumā

 

Īss apraksts par Džonsonu - Augums 180 cm(Mans augums, Masa- 85 kg)

Savas hokejista karjeras laikā viņš ir spēlējis dažādās Ziemeļamerikas līgās - AHL (Amerikas hokeja līga) 452 spēles (99 vārti un 199 piespēles), ECHL (Austrumkrasta hokeja līga) 190 spēles (53 vārti un 143 piespēles) un OHL (Ontārio hokeja līga) 287 spēles (58 vārti un 213 piespēles), kā arī Eiropā – Somijas SM līgā 48 spēles (8 vārti un 23 piespēles) un KHL (regulārā čempionātā 52 spēles (8 vārti un 14 piespēles), Nadeždas kausā 13 spēles (3 vārti un 4 piespēles)).

 

© Betons

Edited by DJ Betons
Link to comment
Share on other sites

.

Dārziņš ir pārāk dārgs priekš mūsu kluba

 

Takā viņu atlaida no Traktor ! Un kad bija iespēja ,kādam klubam paņemt Dārziņu neviens neņēma ! Tad cena kritās ... Būtu nedaudz nogaidījuši un Darziņš būtu Ģinamō ..

Edited by AWERY
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×