Jump to content
Preiss

Maini pats !

Recommended Posts

Gribi? Dabūsi!

..lai tikai tiktu pie sev kārotā - manā skatījumā tā ir nauda. Nejau man ..

Otra acī skabargu redz, savā acī baļķi neredz.

 

Ar to ritmu vispār ir tā, ka tu atrodi darbu, viņā sēdi tik ilgi, ka pārslogo sevi un tad par padarīto darbu saņem naudu, lai spētu nopirkt zāles,slimnīcas vietu, lai atkal izveseļotos, un tad tu atkal aizej strādāt un ritms sākas no sākuma BAM, lawyerd

a ko darīt, nauda ir visam pamatā un katrs vēlas iegūt vairāk kā viņam ir.

 

btw, raksts iesākts labs, tik pārāk ātri nobeigts, jo tur iztirzāt un atbildēt uz uzdotajiem jautājumiem vēl daudz un dikti.

 

aa, varēji atsevišķi ielikt pie blogiem visu rakstu, ne iepist linku uz spokiem un lūgt pēc popularitātes palielināšanas, naab

Link to comment
Share on other sites

idiots, kā tu vari, kaut ko teikt, par kāda cita dzīvi?

zini to teicienu, ka pats esi savas dzīves kalējs?

Nu vo, es piemēram ar savu dzīvi neesmu apmierināts, bet par to nesūdzos un turpinu, to dzīvot, jo zinu, ka pats tur daudz, ko mainīt nevaru atliek tikai gaidīt, kad liktenis sagrozīs to manā vietā, vai pienāks, laiks tai iztaisnoties.

Link to comment
Share on other sites

Sēdēt un gadīt kādu brīnumu kas tavā klēpī iekritīs nav jēgas. Tā tu vari arī gaidīt ,gaidīt un diži neko nesagaidīt , bet nu varbūt kādi 5% tomēr paveiksies un iekrītis kautkas klēpī.

 

nu vo redzi, citiem nepatīk, kā es dzīvoju saveēejo, bet mann moš nepatīk, kā jūs dzīvojat jūsējo.. tāpēc nevar taisīt šitādus rakstus ļevus. katrs dara to, ko grib, un tu ar šita'diem rakstiem tikai sapisini visiem galvu

Link to comment
Share on other sites

Rakstam nav ne vainas - lai gan, nenoliedzami pa brīžiem lasot, varēju spriest par to, ka pieklibo nedaudz loģikas un gramatikas, bet galveno domu es sapratu un tas ir pats galvenais .. bet centies šīs kļūdas neielaist arī turpmākos rakstos, ja tādi taps.

 

Puse komentētāju, vispār neko nerubī no dzīves, bet gan lielāko daļu savu laiku velta stulbām video spēlēm un porno lapām. Bet protams, visi prot gudri dirst, bet malku cirst - gan nē. Paši būtu kaut reizi saņēmuši savas olas rokā un centušies kaut nelielu domrakstu/pārdomu rakstu izveidot.

 

Paldies tev par rakstu! Pat lika par šādām un tādām niansēm dzīvē aizdomāties un tu man devi nelielu motivāciju/iedvesmu, atkal atsākt veidot savus rakstus. :)

 

Veiksmi!

Link to comment
Share on other sites

Izsitoties no ierastās ikdienas iespējas panāksiet sev labāku dzīvi , tā lai ir prieks pašam un apkārtējiem. Lai Tevi atcerētos , kā cilvēku , kas centās , nevis neko nepanāca - ar savu neko. Varbūt tad pazustu vakara ziņas šis 70 % sastādošās sliktās ziņas , kā viens miris , kā otrs apzadzis banku un sašāvis baņķieri vai kā cilvēki sūdzas par lietām , kas viņus neapmierina. Aizstāt negatīvo , ar pozitīvismu . Mainīt sevi , lai iepazītu savu dzīvi , pašu sevi.

 

Piekrītu pēdejam teikumam... ''want to make the world a better place? start with yourself.''

Pārējais teksts ir rupji sakot hujovijs. Saprotu tavu domu gājienu, bet nekas nespēs mainīt to ko rāda ziņās.

Kāpēc tā? Dēļ dažādības. Ir tik daudz cilvēku, un katram cilvēkam ir savas intereses, savs viedoklis un katrs cilvēks skatās uz dažādām lietām savādāk kā citi.

Dēļ šīs dažādības rodās mūžīgie strīdi un domstarpības, un to nekas nespēs mainīt, so just deal with it.

 

Atzīšos pats ikdienā domāju par tieši šo tēmu, kāpēc es dzīvoju un kāds ir mans dzīves mērķis. Esmu savā galvā mēģinājis atrast vairākus risinājumus un zinu, ka nēesmu vienīgais, bet lieta tāda, kad tu nekad nespēsi atrast īsto atbildi, risinājumu.

 

Uzrakstot šo rakstu, iesakot citiem, dzīvo tā ,dzīvo šitā, būs cilvēki kas tevi atbalstīs, būs cilvēki kas tevi nicinās un kritizēs un teiks, ka tas ir pilnīgs bullshits, un iespējams ar to tekstu tu kādam tiešām palīdzēji.

 

Pats personīgi diendienā iegrimstu sevī un apdomāju šādas lietas, bet jo vairāk es par to domāju, jo vairāk man rodās jautājumi, kā atbildes.

 

Priekš manis šis raksts bij garlaicīgs, neinteresants un neko jaunu neuzzināju. Ir tādi cilvēki, kas spēj pierunāt citus, izskalot citiem smadzenes un kautko iestāstīt, iedvesmot. Šaubos vai esi viens no tiem

 

Ja raksta rakstu par tik spēcīgu tēmu, rakstam jābūt perfekti noformulētam un gramatiski pareizam. Tev bezmaza ir jābūt rakstniekam lai izveidotu lasāmu rakstu par tik dziļu tēmu. Izmantojot sarežģītus vārdus, kurus neizmanto ikdienā ļoti palīc, jo tas tevi prezentē kā gudrāku cilvēku. Tikai dēļ teikumu uzbūves un gramatikas kļūdām man šis raksts nepatika...

 

Ai, es varētu rakstīt un rakstīt par šitiem prikoliem, bet labāk jāpaskatās pokemoni.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×