Jump to content
rebudijs

blogs v2

Recommended Posts

čau,čau ID biedr! atkal esmu ar rakstu.

Šī raksta tēma - Interneta Popularitāte

Tur arī būs lielāka apskaidrība , par ko rakstu.

 

Nu tad sākšu...

 

 

 

Interneta popularitāte.

 

 

 

Kā jau ikviens jaunietis mūsdienās zin , par visiem populārākajiem sociālajiem tīkliem , kā piemeram twitter ,draugiem , ask , facebook un varētu vēl paturpināt , bet jau nopratāt par ko iet runa pagaidām. Kāds varbūt atrodas šajos portālos , nu vismaz vienā 100% . Un katrā no šīm mājaslapām ir kāds ''slavas'' meklētājs. Un šeit aiziet tēma , par ko es rakstu. Pats esmu bijis viens no tiem meklētājiem , tieši ask.fm portālā ,bet uz neilgu laiku. Un neisaku to nevienam. Varbūt sākumā šķitīs ,ka šī saucamā ''popularitāte'' ir vienkārši tik perfekta ,ka neko citu nevaig. Tā tiešām , man bija. Likās ka viss jau ir sasniegts , uz doto brīdi un domas nejaucās nekur citur. Bet ,bet šī slava internetā ir uz neilgu brīdi , bet ilgu mīnusu reālajā dzīvē. Kā to saprast? Iziesi uz ieals , draugiem ārā un kāds obligāti pateiks , ka es mainījies ,atkarīgs no tā un tā portāla , visas maziņās man , jeb precizāk - izsmies. Būs daudzi heiteri , kas meklēs jebkādu iemeslu ,lai tik pateiktu dzēlīgāku vārdu. Un vai tagad tie ,kas domāja ka visi šie saucamie populārie cilvēki ir tik kruti , ka grib lai arī tā būtu viņiem vēlas to? Aizskarošus vārdus , draudus ,zaudēt draugus un dārgo laiku , ko var realizēt arī jēdzīgāk.

 

 

Ko es ar šo rakstu mēģināju panākt?

Lai jūs nemēģinat iekarot interneta slavu.

Lai zinātu , kā tas ir , kas ir to izjutis.

Nemēģinātu to ,kas ir pilnīgi bezjēdzīgs.

 

 

 

Ja,patika raksts uzspied LIKE

Cerams, ka patika kautkas no šī rakstīta.

(raksts ticis veidots sen)

@BITCH NOW?

Edited by BITCH NOW?
Link to comment
Share on other sites

Raksts ir so so, šo var nosaukt par rakstu? I mean, apjoms nav īpaši liels, nekas tāds nav teikts. Drīzāk kā pamācība, nevis īsti blogs. :D (Then again, kurš ko saprot ar blogu.)

 

Par pašu tēmu. Vai tiešām cilvēki sēž šajos portālos, lai iegūtu slavu? Īsti nevienu tādu nezinu, kurš internetā vēlētos iegūt slavu. Cik es zinu, cilvēki šajos portālos tērē laiku, lai izklaidētu sevi kaut kā, nevis lai būtu slavens or smth. Pats izmantoju dr.lv un twitteri. Ko es tur daru? Skatos, kas jauns cilvēkiem, ko viņi sadarījuši utt. Varētu pat mēģināt teikt, ka stalkoju. :D Tehniski tā nav, bet tā to varētu nosaukt. :D Nezinu, šī tēma, manuprāt, nav tik aktuāla cik iepriekšējā. Nu ir, bet nav. U know what I mean?

 

Gribētos blogus ar lielāku apjomu, pārdomātāku domu.. Bet anyways. Paldies, ka kko iepostoji, gaidu vēl. :)

Edited by Ventur4iks
Link to comment
Share on other sites

 

Nevaru nepiekrist.

 

Ko es ar šo rakstu mēģināju panākt?

 

Lai jūs nemēģinat iekarot interneta slavu.

 

Lai zinātu , kā tas ir , kas ir to izjutis.

 

Nemēģinātu to ,kas ir pilnīgi bezjēdzīgs.

 

Es pat vidējo teikumu īsti neispratu. Ja raksti blogu, raksti saprotami, ar domu, un izdomā kārtīgi kā tu gribi šo informāciju pasniegt un apkopot.

 

Tēmu var apspriest no visām malām, bet nepatīk šī tēma, vienkārši nešķiet interesanta. Nesaprotu, kā cilvēki nesaprot parastas lietas, ja nevari paciest kritiku, vai kad kāds tevi apsmej, nelien tajās mājaslapās un neuzvērs sev uzmanību.

 

To visu var darīt, bet pašam cilvēkam ir jābūt psihiski stipram, lai paciestu visus nepatīkamos komentārus.

Taviem atkal vaig/nevaig šoreiz nepiekritīšu. Tas nav bezjēdzīgi un pēc slavas var tiekties, tikai kā es augstāk minēju, tev ir jāpacieš sekmes. Daudzi var īstenība uzsākt labas lietas caur tām mājaslapām, sākt biznesu or something, no problemo, get rich, get famous.

 

Patīk, ka kāds beidzot ir sācis blogot sakarīgas lietas, tik šķiet šis blogs vēl ir par vāju priekš maniem bloga pieprasijumiem. Pietrūkst babbuča blogi ;/

Link to comment
Share on other sites

where is the point? i mean, why are you writing this shit all the time? like, nobody gives a fuck about it.

a man gan patīk palasīt, nelien kur pašam nav interesanti līst.

Link to comment
Share on other sites

Iepriekšējā daļa bija laba, šī nepārāk, piedod :bad topic: Ar nepacietību gaidu nākamo daļu lai saprastu vai tev padodas, vai arī vienkārši pirmais blogs bija labs. GL.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×