Jump to content
šayžuks

Īstu sieviešu saldmaizes.

Recommended Posts

Zinu kā uztaisīt brīnišķīgi gardas saldmaizītes, tiko gardi pieēdos. Un tad nu nolēmu padalīties zināšanā un pastāstīt arī jums kā šo brīnumu uztaisīt, jo nezinu vai daudzi kautko tādu zin.. nekur nēesmu recepti redzējis.

 

Tātad varbūt kāds zinās kā uztaisīt ''Olmaizes'' (Nezinu vai kautkas tāds pastāv, tiko izdomāju), tip samalta ola, tad izmērcē maizi olā un liek uz pannas. Ja kāds zin šo, tad būs viegli uztaisīt manu versiju.

 

Esam pacietīgi un kārtīgi visam izlasam cauri!

 

TĀATAD, kas būs vajadzīgs?:

jēlas olas (jo vairāk, jo labāk, piemet vēl savas)

baltmaize (sagriežam šķēlītēs)

cukurs (a lot)

un saldais krējums (a lot)

 

Šis būs atkarīgs no tā cik jūs paši esat griboši daudz taisīt, bet neiesaku arī taisīt daudz, jo šie gardumi ir ellīgi sātīgi.

 

Prošaize foodtutorial. Rakstīšu kā mācēšu, ja nesaproti - sūdigi tev.

  • Sāksim ar to, kad uzmetam pannu uz plīts, ielejam eļļu panna un sildam.

  • Kamēr panna sildās, paņemam bļodu, iepišam iekšā olas, samaļam - to var darīt ar dakšiņu vai mikseri, whatever. Maļam, maļam, kamēr viss ir dzeltens un nav baltā vairs un cerams arī bez lauskām.

  • Izvelkam batonu, sagriežam šķelēs. Ņemam šķeli pa šķelei un mērcējam samaltaja olā, abas puses kārtīgi izmērcējam - un metam iekšā panna. (un tā ar katru šķēlīti)

  • Gaidam, kad olmaizīte izcepsies, tik nevaig piededzināt, tad nebūs garšīgi.

  • Tad, kad viņa ir gatava, ņemam protams no pannas nost, bet negriežam nost liesmu plītij or šit like dat.

  • Ņemam maģisko saldo krējumu (šis šeit darīs brīnumus) un lejam panna! Nevaig liet daudz, apmēram 1/4 ja skatās pannas tilpumu/augstumu. hz kā izskaidrot, skatās paši cik daudz vaig

  • Tad iemetam vēl cukuru iekš pannas, nemet daudz, bet tā ar mēru.

  • Būs baigie burbuļi and so, bet nemīž, sākam maisīt itkā tā būtu putra/zupa.

  • Maisam, maisam, kamēr šis šķidrums sāk palikt tāds nedaudz brūnīgs (pašās malās ja ir brūns - tad ir gatavs). Šis šķidrums ir apmērām kā iebiezinātais piens...

  • Kad ir gatavs, izmērcējam maizītes šķidrumā un varam gardi ēst brīnišķīgās maizītes!!!

Un tad sakam šaizem paldies par to kad izstāstīja, kā taisīt brīnišķīgi gardas olmaizes!

Edited by Bender
Link to comment
Share on other sites

zinu šito, parasti kad ēst gribas un naturālaākais slinkums kaut ko darīt, paprasu muterītei, lai izcep, sanāk tādas zeltaini brūnas un garšīgas ar kafiju vispār vienkārši! <3 ielikšu like, recepti zināju.

Link to comment
Share on other sites

īstenībā klāt olām jāielej pienu, tas sanāk divreiz garšīgāk.

jā, recepte ir āsom veca, bet paldies. :)

 

labi jā, vienkāršu ieteicu.:( tik nesit

Edited by Koncinjaa.
Link to comment
Share on other sites

īstenībā klāt olām jāielej pienu, tas sanāk divreiz garšīgāk.

jā, recepte ir āsom veca, bet paldies. :)

nav nekāds ''īstenībā'', vari darīt gan tā, gan tā :lol:

bet, tyinfo, jāizmēģina

Edited by shaize.
Link to comment
Share on other sites

Paldies, būs kādu reizi jāpameiģina. Man sagribējās ēst. :(

Tad pisies taisīt, un uztaisi man arī.

Kkā tgd negribās :/ Edited by Mandariins.
Link to comment
Share on other sites

Kur ties bērnu laiki kad ko tādu taisīju. Tagat jau tā mazāk ,bet ik palaikam uzcepju ko tādu. Tikai vot ar saldo krējumu neesmu meiģinājis. Pārsvarā kā jau koņčā teica , ar pienu <3

Link to comment
Share on other sites

Kur ties bērnu laiki kad ko tādu taisīju. Tagat jau tā mazāk ,bet ik palaikam uzcepju ko tādu. Tikai vot ar saldo krējumu neesmu meiģinājis. Pārsvarā kā jau koņčā teica , ar pienu <3

 

Srsly dude, iesaku izmēģināt ar saldo krējumu - vēderam patīk.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×