Jump to content
semuel`

Cienijamie identy biedri!

Recommended Posts

Es Jus uzrunaju sakara ar to, ka mana vecmamma atbraukusi no UK, atveda man portativo datoru - Toshiba, no zelta taisits nav un ari pasa aparatura nav visai apmierinosa limeni, rams ir 2gb, un pie procesora man radas sadi: AMD Turion 64 X2 Mobile Technology TL-50 1.60 GHz. Nesen nomainiju windowsu no nepatikama un apgrutinosa Windows Vista uz Windows 7 Ultimate, 64bit. Rakstu tapec, ka velos jautat kadam, kurs ir gudraks sajas lietas, vai nevar man atrast piemerotu grafikas vai displeja draiveri, nezinu, vai vienkarsi paskaidrot, ka to izdarit, lai man izskirtspeja butu normala - 1280x1024, no sakuma man bija 1024x768, bet laika gaita, instalejot visus grafikas draiverus pec kartas izsitos lidz 1280x800, bet ar tadu rezoluciju, pat cs neiet pilna ekrana, es negribu ka nabags uz portativa pa pus ekranu cs spelet, TAPEC LUDZU JUSU PALIDZIBU, MANI MILIE! :* Ja vajag vel kadus noradijumus, rakstiet, iedosu visu kas nepieciesams, bet tagad gan laizu braukaties ar riteni!

 

P.S Nav vel ieinstaletas garumzimes, neesmu po3mons un maku rakstit ar tam! Piedosiet?

Link to comment
Share on other sites

:no: afdgasdgb

lieks ieraksts. yo

 

Pirmais ko dari ir instalē vien atpakaļ xp, ne vista, ne w7 tev nedos lielāku performanci kā xp. tālāk par draiveriem meklē kaut pēc modeļa numura goglē rakstot attiecīgi vajadzīg + download driver.

Link to comment
Share on other sites

Nevarēsim tev palīdzēt , ja nenosauksi savu video kartes modeli. Vispār uzreiz jautājums, vai viņam vispār ir video karte, vai tikai iebūvētā, tā tas arī varētu būt ,ja viņš nav paredzēts multimēdijai. Un izšķirstpēju lielāku tu neuzliksi , ja tev ekrāns nevar pavilkt vairāk.

Link to comment
Share on other sites

Luk, mana videokarte! ATI Radeon X1200 Series <-- Jabut istajai.

Un dieva del, cilveki, izlasiet lidz galam to, ko rakstiju ieprieks. Ja es no 1024x768 instalejot grafikas draiverus dabuju lidz 1280x800, ticu, ka varu dabut ari labako rezoluciju, tikai vajag zinosu cilveku, paldies! Ko darit talak, kads palidzes?

Link to comment
Share on other sites

Velc nost šo - http://www2.ati.com/drivers/13-4_vista_win7_win8_64_dd_ccc_whql.exe

 

Neesmu pats saskāries ar ATI kartēm , tāpēc nezinu ,kas un kā tur notiks, bet es saku vēlreiz. Laptopiem , kuru ekrāna izmērs ir 15.6 collas (defaults) , lielāku izšķirstpēju par 1366x768 tu nedabūsi. Tev ir Toshiba , viņi var viskko izdomāt un tavs ekrāns var būt mazāks , nezinu, bet nu , par 1366x augstāk vari nemaz netēmēt.

Link to comment
Share on other sites

Es saku, man vajag 1280x1024, tas būtu visideālākais variants, tādu ir iespējams dabūt? :)

P.S es iekačāju, man pateica: all components are up to date. Esmu visjaunākos jau sakačājis, nu hz...

Edited by semuel`
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×