Jump to content
šayžuks

Ņujorkas ēnā.

Recommended Posts

tumblr_mmmbpseiYC1qevjqpo1_1280.jpg

the-place-beyond-the-pines-free-preview-screenings-131046-a-1364298520-470-75.jpg

 

Filmas Blue Valentine režisora jaunais, drosmīgais kinodarbs ŅUJORKAS ĒNĀ ir aizraujoša un emocionāla

Drāma, kas pēta, kāda nesaraujama saite vieno tēvus un dēlus.

Lūks (Oskara ieguvējs Raiens Goslings) ir bīstamu motocikla triku meistars, kas kopā ar ceļojošu šovu braukā no pilsētas uz pilsētu. Braukdams cauri Šenektedijai Ņujorkas štatā, viņš cenšas atjaunot attiecības ar bijušo mīļāko Rominu (Eva Mendesa) un uzzina, ka tai viņa prombūtnes laikā piedzimis abu dēls Džeisons. Lūks nolemj pamest klaidoņa dzīvi un gādāt par jauniegūto ģimeni. Viņš atrod automehāniķa darbu. Redzot, kādi ir Lūka mērķi un talanti, viņa darba devējs Robins (Bens Mendelsons) piedāvā iesaistīties fantastiskā banku aplaupīšanā. Tagad Lūks nonāk godkārīgā policista Everija Krosa (Oskara ieguvējs Bredlijs Kūpers) redzeslokā. Arī Everijs, kurš vada vietējo policijas iecirkni, bet kurā toni nosaka nekrietns un pērkams policists Deluka (Rejs Liota), cenšas sabalansēt darba pienākumus ar ģimenes dzīvi, pie kuras pieder viņa sieva Dženifera (Rouza Bērna) un dēlēns Eidžijs. Sekas, ko nesīs Everija satikšanās ar Lūku, radīs atskaņas nākamajā paaudzē un abu dēliem, Džeisonam (Deins Dehāns) un Eidžijam (Emorijs Koens) būs jāsaņem liktenīgais kopīgais mantojums.

 

Gads: 2012

Režisors: Derek Cianfrance

Lomās:

Ryan Gosling, Bradley Cooper, Eva Mendes, Ray Liotta

Filmu kompānija: Focus Features

Izplatītājs: Prior Entertainment/UAB Prioro Įrašų Grupė

 

Manas domas par filmu:

Filma kā filma varbūt daudziem liksies pat ļoti sūdiga. Neiesaku skatīties traileri jo tas ir ļoti vilinoš un dod iespaudu kad filma ir daudz pa močiem un kad viņa ir daudz action. Filma ir tieši otrāda. Filma ir ļoti, ļoti laba psikoloģiskā ziņā. Tā ir iedalīta tādās 3 main daļās. Filmas sākumumu citos vārdos varētu izstāstit, kad tiek parādīts ''sliktais'' kurš aplauba banku un dara sliktas lietas, bet tas nenozīmē, kad viņš ir slikta personība. Varbūt viņš darot to slikto grib panākt kautko labu. Filmas otraja daļā tiek parādīts, kad tie labie var arī būt tie sliktie. Šai ziņā šeit ir sliktie menti. Kā arī visas filmas garumā un itīpaši beigās/sākumā tiek parādīts cik stipra un nozīmīga ir ģimenes saikne un itīpaši dēlā - tēva attiecības.

Varbūt šis viss tiek stāstīts pārāk gani, bet es noskatijos kinīti un nenožēloju. No sākuma šķita tāds ''wtf'' un tass ir viss? Jo noskatoties treileri gaidiju pavisam ko citu. Tad skatoties iedziļinājos filmā un bij ļoti forša.

''Sons of Anarchy'' faniem šo filmu neiesaku, kā arī neiesaku skatīties treileri. Tie kuriem patīk psikoloģiski labas filmas un tie kas pievēršās pie filmas sīkumiem, un filmas nozīmes - noteikti iesaku šo filmu noskatīties.

 

Kautvai arī teicu lai neskataties treileri, tie kas grib var noskatīties.

 

Link to comment
Share on other sites

The trailer looks sweet, Paldies bus janoskatas ;)

Vispār izlasiji ko es uzrakstiju? Trailers izskatās zbis jā, tik žēl, kad filma no trailera pavisam atšķirās.

Link to comment
Share on other sites

Filma ir laba ar savu domu, vismaz nav kārtējais grāvējbulšitsnokāgribasvemt. :)

Par treileri ir taisnība, bet nu uz treileriem es nekad nepaļaujos, parasti palasu pāris apskatus par filmu.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×