Jump to content
()aLdArIs

«Real» un «Borussia»

Recommended Posts

UEFA Čempionu līgas turnīra ceturtdaļfinālu otrdienas vakarā kā pirmie sasniedza Madrides «Real» unDortmundes «Borussia» futbolisti.

367893.jpg

Foto: AFP/Scanpix

«Real» komanda viesos ar 2:1 pārspēja Anglijas klubu «Manchester United», divu maču summā svinot panākumu ar 3:2.

Pirmais puslaiks aizritēja līdzīgā cīņā, tomēr labākas izdevības gūt vārtus bija «Manchester United» futbolistiem. 21. minūtē pēc stūra sitiena ar galvu labs sitiens padevās Nemanjam Vidičam, taču bumba trāpīja pa vārtu stabu, bet Denijs Velbeks uzsita virsū «Real» vārtsargam Djego Lopesam. Arī 34. minūtē Velbekam radās teicama iespēja izvirzīt mājiniekus vadībā, tomēr arī šoreiz viņam neizdevās pārspēt Lopesu.

Jau otrā puslaika pašā sākumā pēc Nani centrējumabumbu savos vārtos ieraidīja «Real» aizsargs Serhio Ramoss, bet 56. minūtē mača galvenais tiesnesis Sineits Čakirs neizprotamu sarkano kartīti piešķīra Nani, kurš sadursmē nejauši ar kāju trāpīja Alvaro Arbeloam.

 

Pēc šī notikuma Madrides kluba spiediens pieauga un 66. minūtē ar izcili precīzu tālsitienu izlīdzinājumu panāca horvātu pussargs Luka Modričs, bet vēl pēc trim minūtēm Gonsalo Igvaina centrējumu ar precīzu sitienu izklupienā pabeidza Krištianu Ronaldu, panākot jau 2:1 «Real» labā. Atlikušajā laikā vārtus gūt varēja abas komandas, tomēr rezultāts vairs nemainījās, kas nozīmēja Spānijas kluba uzvaru gan mačā, gan divu spēļu summā.

Tikmēr Vācijas čempioni «Borussia» savā laukumā ar 3:0 pieveica Ukrainas klubu Doņeckas «Shakhtar», divu spēļu summā uzvarot ar5:2.

Laukuma saimnieki rezultātu atklāja 31. minūtē, kad ar precīzu sitienu izcēlās brazīliešu aizsargs Felipe Santana, bet jau pēc sešām minūtēm Mario Gece dubultoja «Borussia» komandas pārsvaru. Otrajā puslaikā poļu pussargs Jakubs Bļaščikovskis guva trešos vārtus mājinieku labā, dzēšot «Shakhtar» cerības uz atspēlēšanos.

Trešdienas vakarā notiks vēl divas astotdaļfināla atbildes spēles, kurās «Paris Saint-Germain» uzņems «Valencia CF», bet Turīnas «Juventus» savā laukumā spēkosies ar Glāzgovas «Celtic». Pirmajās spēlēs uzvaras svinēja «Paris Saint-Germain» (2:1) un «Juventus» (3:0).

Atlikušās četras astotdaļfinālu atbildes spēle risināsies nākamo otrdien un trešdien.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×