Jump to content
TheZadrot

Baned by Upss?

Recommended Posts

[AMXBANS] ===============================================

[AMXBANS] Banned by Admin: Upsss

[AMXBANS] You can complain about your ban @ www.identy.lv

[AMXBANS] Reason: 'wh'

[AMXBANS] Duration: 'permanently'

[AMXBANS] Your SteamID: 'STEAM_0:0:905507305'

[AMXBANS] Your IP: '81.198.204.23'

[AMXBANS] ========================================

 

Nav komentāru šij situācijai. Vēlētos zināt kur admins saskatīja kubikus rubikus ??? Caur Def shaut aizliegts? Da comon nav man nekāds WH. Tālāk ja vajadzēs paskaidrošu sīkāk.Spēlēju jau no pašas mapes sākuma neviens neko nebļauj par WH te pēkšņi sagribas kādam bannot .. Nja nu izskatat izskatat...

 

http://failiem.lv/do...55-de_dust2.dem Htlv Spēlēju jau no mapes sākuma, bannots tiku 1:30

 

http://failiem.lv/do...TY_DD2_DEMO.dem Mans Demo

 

48p

 

http://identy.lv/bans/index/40176

 

 

Sceen nav , banots tiku vnk uzreiz.

Edited by TheZadrot
Link to comment
Share on other sites

Noskatīšos demku, editošu, kā arī pateikšu momentus, kur tev saskatīju kubiku..

 

-Principā jau iesildīšanās raundā, skrienot pa C Tu skaties uz cauruli, bet pirms var redzēt cilvēku, TU tu vinjam velc līdzi..

04:23 Rush B, ar nazi? :O nekur neko neskaties, vnk aizskrien uzplanto..

06:03 Šaujot 2. čalīti pa tevi šauj čalis, kas atrodas pie kabatas. Pastāsti, kā tu zināji, ka tur ir vēlviens, kuram tu arī meti He.. Un turpinājumā viņu novāci, veicot prefairu, tieši pa cilveku.

07:07 Tgd skrienot iekšā B TU nesties ne uz plantu, ne uz C, pataisno uz cilvēku..

08:21 Palēlinājumā var dzirdēt, ka čalis ieskrien skapī, bet fiziski es to nedzirdēju.. Es paļubomu skatītos vēl biki pa kreisi, nevis koncentreti ar prefu močītu tieši skapi..

08:34 Čali, tev tur ir smoks, es neko neredzēju, tu ar gloku nemaz nebēdz, bet nahaļavu rubī? Taču ne, Tu šāvi PA cilvēku..

08:52 Skaisti šauj pa cilvēku, piezīmēšu ka caur kasti, un kā nāk redzamā vietā, tā velc līdzi.. palēlinājumā vsp skaisti izskatās.. cepums.

13:50 Sasmīdināja.. Skrien a1, redzi, ka tavējais tur hujārī, bet tu taču zini, ka tur neviena nav. pasties, padomā muļķis, ar He skrien tālāk.. pēdējā brīdī ieraugi awp, kas skatās pa šķirbu, paspēj paiet pa labi, lai neierauga un tad nagļakā caur durvīm nošauj..

 

Ar momentiem tiku līdz pus demkai, protams demku noskatījos visu! Tālāk ir vēl momenti, kuros var redzēt, ka īpaši labi uz sound Tu ar nespēlē, kā arī radars tev ir tukša vieta. Pa mapi skraidi vispār neko nepārbaudot, principā tīri staigā pēc kubika.. Ir momenti a1, kur tipa caur defu šauj un tā, a kpc tajā laikā, kad cilvēku tur nav, tu nešauj pa tām durvīm? :O

 

Principā es palieku pie sava. :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×