Jump to content
Frankenšteins

Sūdzība dd2 [TM] Go0dFather

Recommended Posts

1. [TM] Go0dFather

2. Būdams admins pārkāpj vairākus noteikumus. 1. tas ir necenzētu vārdu lietošana serverī. (par ko viņš arī saņēma sodu- GAG) 2. noteikums ir tāds, kad viņš taisa reconnect, piedzimstot raundā 2x! Un 3. ir tāds, kad neskatoties uz GAG, viņš taisa rr..( Par ko arī viņš tika sodīts.. Ban 120min) Principā par vienu pārkāpumu viņš sodu nav saņēmis, tāpēc sodu vajadzētu pagarināt. Un gribu piebilst to, ka šī nav pirmā reize, kad līdzīgi pārkāpj noteikumus, kā arī domāju, ka sodam jābūt bargākam, jo viņam ir ACC iekš servera, par kuru jānes arī atbildība. Cilvēks vnk visu laiž gar ausīm, kas viņam jau ir teikt un teikts.

3. http://failiem.lv/u/njfasax

4. 03:40:00 Saņem Gag`u

11:59:00 Izgājiens pēc kura saņam 120 minūšu banu.

5. 48p

Link to comment
Share on other sites

Tākā mums nav DD2 administratora , kuram ļaut lemt ko darīt ar viņu. Varu pateikt tikai to , kad viņš ir smes'ņiks, par kādu atbildību tu runā ? Viņam nav nekādas obligātās atbildības, kā piemēram mums normāliem adminiem. Lai jau laiž gar ausīm, nejau tu sev bojā raksturojumu no malas ;>

Turpmāk vnk bano , ar atiecīgo bana nopelnīto ilgumu, thats all.

Link to comment
Share on other sites

Pārāk daudz man šādas sūdzības ienākušas. Fāther, iesaku padomāt pie savas rīcībās, jo tas ir ļoti nekorekti pašam kempot un sevi nesodīt, bet citus sodīt, kas kaut nedaudz misiju nepilda... nav smuki.

 

Noņēmu acc pārdomām - vips palika, nebēdā...

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×