Jump to content
BAZILISKS

Jb Ieteikums

Recommended Posts

Rakstu Sprīdīša vārdā ieteikumu par jaunu dienu iekš JB servera.

 

Oriģinālie noteikumi ir tādi, ka visi teroristi tiek savesti pie kādām trepēm un tās izmantojot, viņi kāpj aukšā un krīt pie zemes, tādējādi atņemot sev hp. Piemēram, katram ieslodzītajam tiek dotas apmēram 10 sekundes, lai sevi savainotu, izmantojot trepes, un izdzīvo tas, kuram paliek vismazāk hp.

 

To varētu saukt vienkārši par Trepju spēli, lai arī cik banāli tas neizklausītos :D

 

Domāju, ka tāda spēle ir realizējama un arī interesanta. Noteikumus var mainīt, ja ir kādas idejas, kā uzlabot šo spēli.

 

 

EDIT. Palūgšu viedokli rakstīt tikai tiem, kas paši spēlē JB serveros. Tas ir kautkas līdzīgs margu spēlei un arī tur spēlētājs pats izdara izvēli, aptuveni cik hp viņam paliks. Vai uz kritiskas robežas viņš riskēs nosisties vai arī izvēlēsies palikt dzīvs uz 20 hp.

Link to comment
Share on other sites

meh, poke ANTI..

 

iemācieties izmantot mapes, darītu kko fun.. šitais ar tik pēc plikas fragošanas :<

you make me sick! :<

 

Tev pienākas wp. Ne visās mapēs ir ko īpaši daudz izmantot, kas ir interesants. Piemēram, xmf mapēs un arī ancientā. Kas tur tāds interesants, ko darīt?

Link to comment
Share on other sites

Agrāk bij viena mape kur bij samēra liels tornis, un katreiz kad viņa tika uzlikta, tad tur bij tā, kad visi T uziet tur augša un lec lejā - izdzīvotājs win. (Nebij noteikumos, bet kāds to izdomāja un visi turpināja to darīt)

Parcik, man tas šķita diezgan interesanti (kautvai es katru reizi nositos), tapēc es atbalstu šo domu ;)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×