Jump to content
LIN?RDS

Eksperiments - Nopelnīsim Internetā

Recommended Posts

Tātad šodien nolēmu uzzināt vai ir iespējams nopelnīt internetā bez iemaksas.

 

Sākumā atradu pāris Pay-to-Click (turpmāk PTC) mājaslapas, kur maksā, lai tu skatītos reklāmas. Piem par 3 sec garu reklāmu tev dod 0.001$. Šķiet maz, bet tās reklāmas ir diez gan daudz. Santīmu nekrāsi, pie lata netiksi :>

 

Mērķis: Sakrāt naudu bez pirmās iemaksas, lai varētu iegādāties jaunas austiņas. Mazliet naudu esmu jau iekrājis tāpēc man vajag sakrāt vēl tikai 20$

 

Hipotēze: Domāju, ka naudu ir iespējams savākt, bet tam vajag pacietību. Ceru naudu savākt pāris mēnešu laikā. Ja šī naudas krāšana ievilksies pārāk ilgi un man jau sāks apnikt, tad naudu izņemšu pie pirmās izmaksas iespējas.

 

Darba plāns: Reizi dienā (vai dažreiz biežāk) izdarīt visu ko interneta pelnīšanas saitas piedāvā. Savas drošības pēc izmantoju fake e-pastus un citas paroles.

 

 

Būtu forši, ja kāds, kas ar šo iepriekš jau ir nodarbojies pastāstītu par savu pieredzi ar šīm saitēm un ieteiktu kādu (ne tikai PTC).

 

 

Pašreizējais saraksts:

Piedāvā daudz PTC reklāmas. Min payout 8$. Refot draugus var tikai ar e-pastiem. (Ja vēlies te reģistrēties, tad, lūdzu, uzraksti man, lai es tevi refoju)

 

 

Viens no populārākajiem PTC saitiem. Min cashout 2$+1$ par katru nākamo cash out (beigās paliek pie 10). Refot var ar linkiem un maksā par referāļu aktivitāti.

Daudz reklāmu. Min cashout 5$. Refot var ar linkiem.

 

 

Topiku papildināšu ar saviem rezultātiem un tā..

 

P.S. Linki ir refi. Zinu, ka tie ir aizliegti, bet varbūt var pieļaut izņēmumu un atļaut eksperimentālos nolūkos. Nevienam nelieku uz tiem spiest - tikai daru zināmu.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×